IMMOROC

Contactgegevens IMMOROC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOROC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOROC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERNARD VAN HOOLSTRAAT 61; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34202020 (+32-34202020) 34202020 (+32-34202020)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOROC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOROC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOROC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOROC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOROC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOROC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOROC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOROC
Products information IMMOROC

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in IMMOROC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOROC
(Get full report from official database of BE for IMMOROC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOROC
Addition kinds of activities for IMMOROC

1781. Waterboren | Water well drilling
7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij IMMOROC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOROC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOROC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOROC. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

 • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

 • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: STIJLBETON

  Type: Vaste Job

  Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 • Kinesitherapeut (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van IMMOROC in sociale netwerken
Look for responds of IMMOROC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOROC. Laat een reactie achter voor IMMOROC. IMMOROC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOROC. Leave a respond for IMMOROC. IMMOROC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOROC op de google maps. Adres en contacten IMMOROC
Location of IMMOROC on the google maps. Address and contacts of IMMOROC

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOROC IMMOROC: GROEP ARGENTA | Minjou W | AUTOPLUS | MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ | DUBUC D.T.S.

Other related companies as IMMOROC: GROEP ARGENTA | Minjou W | AUTOPLUS | MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ | DUBUC D.T.S.

IMMOROC is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOROC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf IMMOROC bevindt zich op het adres: BERNARD VAN HOOLSTRAAT 61; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMOROC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOROC is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOROC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOROC, openstaande posities, locatie van IMMOROC op de kaart.

IMMOROC is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOROC, company assigned to the tax number BE09435028076. The company IMMOROC is located at the address: BERNARD VAN HOOLSTRAAT 61; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMOROC were not found.
The main activity of IMMOROC is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOROC is not available. You also can look at reviews of IMMOROC, open positions, location of IMMOROC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOROC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOROC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOROC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOROC, employees, financial statistics.