MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

Contactgegevens MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD FOSTIER 27; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55212184 (+32-55212184) 55212184 (+32-55212184)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ
Products information MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ
(Get full report from official database of BE for MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ
Addition kinds of activities for MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)

Werken bij MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Laat een reactie achter voor MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. Leave a respond for MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ. MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ op de google maps. Adres en contacten MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ
Location of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ on the google maps. Address and contacts of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE | Themilogic NV | CETA | Sara | JESUS SANCHEZ PERALES

Other related companies as MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ: F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE | Themilogic NV | CETA | Sara | JESUS SANCHEZ PERALES

MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ bevindt zich op het adres: BOULEVARD FOSTIER 27; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, openstaande posities, locatie van MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ op de kaart.

MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, company assigned to the tax number BE02324127197. The company MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is located at the address: BOULEVARD FOSTIER 27; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ is not available. You also can look at reviews of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, open positions, location of MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL BERSEZ/M. BERSEZ, employees, financial statistics.