F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

Contactgegevens F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gembloux 500; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 081 73 12 57; 081 73 15 39 (+32-081 73 12 57; 081 73 15 39) 081 73 12 57; 081 73 15 39 (+32-081 73 12 57; 081 73 15 39)

Fax (fax): 081 73 23 79 (+32-081 73 23 79) 081 73 23 79 (+32-081 73 23 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE
Products information F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

BTW identificatienummer (tax): BE06101501464
Ondernemingsnummer: 3287628173
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Electric contractors - Industrial; Electricity - Cabling & wiring

Product categorie (product category): Sheet metal work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE
(Get full report from official database of BE for F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE
Addition kinds of activities for F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances

Werken bij F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE in sociale netwerken
Look for responds of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Laat een reactie achter voor F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. Leave a respond for F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE. F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE op de google maps. Adres en contacten F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE
Location of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE on the google maps. Address and contacts of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: FORTIS | ANNE-MARIE ROLOF | VISAGE SCHOONHEIDSINSTITUUT | HUBERT JUPRELLE | Figaro

Other related companies as F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE: FORTIS | ANNE-MARIE ROLOF | VISAGE SCHOONHEIDSINSTITUUT | HUBERT JUPRELLE | Figaro

F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101501464. Het bedrijf F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE bevindt zich op het adres: Rue de Gembloux 500; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sheet metal work. Lijst met producten zijn Electric contractors - Industrial; Electricity - Cabling & wiring.
De hoofdactiviteit van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, openstaande posities, locatie van F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE op de kaart.

F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, company assigned to the tax number BE06101501464. The company F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is located at the address: Rue de Gembloux 500; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sheet metal work. List of products are Electric contractors - Industrial; Electricity - Cabling & wiring.
The main activity of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE is not available. You also can look at reviews of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, open positions, location of F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.T.E.-FABRICATION TOLERIE-ELECTRICITE, employees, financial statistics.