IMMOBILIبRE TAVERNIER

Contactgegevens IMMOBILIبRE TAVERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOBILIبRE TAVERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOBILIبRE TAVERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAGERE SCHORRE 17; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50610103 (+32-50610103) 50610103 (+32-50610103)

Fax (fax): +32 (3) 125-18-74 +32 (3) 125-18-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOBILIبRE TAVERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOBILIبRE TAVERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOBILIبRE TAVERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOBILIبRE TAVERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOBILIبRE TAVERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOBILIبRE TAVERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOBILIبRE TAVERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOBILIبRE TAVERNIER
Products information IMMOBILIبRE TAVERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE03008300781
Ondernemingsnummer: 2921234130
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in IMMOBILIبRE TAVERNIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOBILIبRE TAVERNIER
(Get full report from official database of BE for IMMOBILIبRE TAVERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOBILIبRE TAVERNIER
Addition kinds of activities for IMMOBILIبRE TAVERNIER

28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
38120115. Gyropilots | Gyropilots
39499914. Atletische apparatuur voor baan en veld | Track and field athletic equipment

Werken bij IMMOBILIبRE TAVERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOBILIبRE TAVERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOBILIبRE TAVERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOBILIبRE TAVERNIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

 • Calculator (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

 • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Eventmedewerker (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: A.B.C.D

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

 • Integration Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

 • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van IMMOBILIبRE TAVERNIER in sociale netwerken
Look for responds of IMMOBILIبRE TAVERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOBILIبRE TAVERNIER. Laat een reactie achter voor IMMOBILIبRE TAVERNIER. IMMOBILIبRE TAVERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOBILIبRE TAVERNIER. Leave a respond for IMMOBILIبRE TAVERNIER. IMMOBILIبRE TAVERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOBILIبRE TAVERNIER op de google maps. Adres en contacten IMMOBILIبRE TAVERNIER
Location of IMMOBILIبRE TAVERNIER on the google maps. Address and contacts of IMMOBILIبRE TAVERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOBILIبRE TAVERNIER IMMOBILIبRE TAVERNIER: Dewil F | CONSTRUCT V.P.G. | Caeymaex J | LUC VAN BIESEN | ANNE GRIM?E

Other related companies as IMMOBILIبRE TAVERNIER: Dewil F | CONSTRUCT V.P.G. | Caeymaex J | LUC VAN BIESEN | ANNE GRIM?E

IMMOBILIبRE TAVERNIER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOBILIبRE TAVERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008300781. Het bedrijf IMMOBILIبRE TAVERNIER bevindt zich op het adres: MAGERE SCHORRE 17; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMOBILIبRE TAVERNIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOBILIبRE TAVERNIER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOBILIبRE TAVERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOBILIبRE TAVERNIER, openstaande posities, locatie van IMMOBILIبRE TAVERNIER op de kaart.

IMMOBILIبRE TAVERNIER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOBILIبRE TAVERNIER, company assigned to the tax number BE03008300781. The company IMMOBILIبRE TAVERNIER is located at the address: MAGERE SCHORRE 17; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMOBILIبRE TAVERNIER were not found.
The main activity of IMMOBILIبRE TAVERNIER is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOBILIبRE TAVERNIER is not available. You also can look at reviews of IMMOBILIبRE TAVERNIER, open positions, location of IMMOBILIبRE TAVERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOBILIبRE TAVERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOBILIبRE TAVERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOBILIبRE TAVERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOBILIبRE TAVERNIER, employees, financial statistics.