IMMOBILIبRE LOMEL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • IMMOBILIبRE LOMEL
Private companiesHealth Services • IMMOBILIبRE LOMEL

Contactgegevens IMMOBILIبRE LOMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOBILIبRE LOMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOBILIبRE LOMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAAPSEMLAAN 11; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 23474301 (+32-23474301) 23474301 (+32-23474301)

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOBILIبRE LOMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOBILIبRE LOMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOBILIبRE LOMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOBILIبRE LOMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOBILIبRE LOMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOBILIبRE LOMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOBILIبRE LOMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOBILIبRE LOMEL
Products information IMMOBILIبRE LOMEL

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in IMMOBILIبRE LOMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOBILIبRE LOMEL
(Get full report from official database of BE for IMMOBILIبRE LOMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOBILIبRE LOMEL
Addition kinds of activities for IMMOBILIبRE LOMEL

2034. Uitgedroogde vruchten, groenten, soepen | Dehydrated fruits, vegetables, soups
208300. Mout | Malt
357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
20230100. Baby formules | Baby formulas
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment

Werken bij IMMOBILIبRE LOMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOBILIبRE LOMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOBILIبRE LOMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOBILIبRE LOMEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

  Regio: MESPELARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FRITUUR FRANKY

  Type: Studentenjob

  Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

 • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

Zoek naar antwoorden van IMMOBILIبRE LOMEL in sociale netwerken
Look for responds of IMMOBILIبRE LOMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOBILIبRE LOMEL. Laat een reactie achter voor IMMOBILIبRE LOMEL. IMMOBILIبRE LOMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOBILIبRE LOMEL. Leave a respond for IMMOBILIبRE LOMEL. IMMOBILIبRE LOMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOBILIبRE LOMEL op de google maps. Adres en contacten IMMOBILIبRE LOMEL
Location of IMMOBILIبRE LOMEL on the google maps. Address and contacts of IMMOBILIبRE LOMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOBILIبRE LOMEL IMMOBILIبRE LOMEL: KAREL SCHELFHOUT | M. RINGOOT | CONSTANT & CIE | BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | Fred

Other related companies as IMMOBILIبRE LOMEL: KAREL SCHELFHOUT | M. RINGOOT | CONSTANT & CIE | BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | Fred

IMMOBILIبRE LOMEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOBILIبRE LOMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf IMMOBILIبRE LOMEL bevindt zich op het adres: PAAPSEMLAAN 11; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMOBILIبRE LOMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOBILIبRE LOMEL is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOBILIبRE LOMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOBILIبRE LOMEL, openstaande posities, locatie van IMMOBILIبRE LOMEL op de kaart.

IMMOBILIبRE LOMEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOBILIبRE LOMEL, company assigned to the tax number BE03329376220. The company IMMOBILIبRE LOMEL is located at the address: PAAPSEMLAAN 11; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMOBILIبRE LOMEL were not found.
The main activity of IMMOBILIبRE LOMEL is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOBILIبRE LOMEL is not available. You also can look at reviews of IMMOBILIبRE LOMEL, open positions, location of IMMOBILIبRE LOMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOBILIبRE LOMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOBILIبRE LOMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOBILIبRE LOMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOBILIبRE LOMEL, employees, financial statistics.