K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • K.F.C. EXC. BALGERHOEKE
Private companiesInsurance Carriers • K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

Contactgegevens K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 2; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93773295 (+32-93773295) 93773295 (+32-93773295)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.F.C. EXC. BALGERHOEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.F.C. EXC. BALGERHOEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.F.C. EXC. BALGERHOEKE
Products information K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.F.C. EXC. BALGERHOEKE
(Get full report from official database of BE for K.F.C. EXC. BALGERHOEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.F.C. EXC. BALGERHOEKE
Addition kinds of activities for K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
25190102. Grasmateriaal, behalve hout, metaal, steen of beton | Lawn furniture, except wood, metal, stone, or concrete
28690400. brandstoffen | Fuels
50720201. Bestek | Cutlery
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE in sociale netwerken
Look for responds of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Laat een reactie achter voor K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. K.F.C. EXC. BALGERHOEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. Leave a respond for K.F.C. EXC. BALGERHOEKE. K.F.C. EXC. BALGERHOEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.F.C. EXC. BALGERHOEKE op de google maps. Adres en contacten K.F.C. EXC. BALGERHOEKE
Location of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE on the google maps. Address and contacts of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.F.C. EXC. BALGERHOEKE K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: FLTOPTOURS NV | BEGRAFENISSEN VANSINTJAN | LUC TRYHOU | RUDI VAN EYCKEN | Billiet-De Jaeger BVBA

Other related companies as K.F.C. EXC. BALGERHOEKE: FLTOPTOURS NV | BEGRAFENISSEN VANSINTJAN | LUC TRYHOU | RUDI VAN EYCKEN | Billiet-De Jaeger BVBA

K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf K.F.C. EXC. BALGERHOEKE bevindt zich op het adres: ZEELAAN 2; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, openstaande posities, locatie van K.F.C. EXC. BALGERHOEKE op de kaart.

K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, company assigned to the tax number BE06448394775. The company K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is located at the address: ZEELAAN 2; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE is not available. You also can look at reviews of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, open positions, location of K.F.C. EXC. BALGERHOEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.F.C. EXC. BALGERHOEKE, employees, financial statistics.