IMMO VAN ROKEGHEM B.

Contactgegevens IMMO VAN ROKEGHEM B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO VAN ROKEGHEM B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO VAN ROKEGHEM B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTELEINSSTRAAT 6BB; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26490082 (+32-26490082) 26490082 (+32-26490082)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO VAN ROKEGHEM B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO VAN ROKEGHEM B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO VAN ROKEGHEM B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO VAN ROKEGHEM B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO VAN ROKEGHEM B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO VAN ROKEGHEM B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO VAN ROKEGHEM B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO VAN ROKEGHEM B.
Products information IMMO VAN ROKEGHEM B.

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in IMMO VAN ROKEGHEM B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO VAN ROKEGHEM B.
(Get full report from official database of BE for IMMO VAN ROKEGHEM B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO VAN ROKEGHEM B.
Addition kinds of activities for IMMO VAN ROKEGHEM B.

152200. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec

Werken bij IMMO VAN ROKEGHEM B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO VAN ROKEGHEM B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO VAN ROKEGHEM B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO VAN ROKEGHEM B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

 • Receptie grondstoffen (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

 • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

 • DIËTIST m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ABG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

 • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

 • Internship Global communications (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Leercontract

  As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van IMMO VAN ROKEGHEM B. in sociale netwerken
Look for responds of IMMO VAN ROKEGHEM B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO VAN ROKEGHEM B.. Laat een reactie achter voor IMMO VAN ROKEGHEM B.. IMMO VAN ROKEGHEM B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO VAN ROKEGHEM B.. Leave a respond for IMMO VAN ROKEGHEM B.. IMMO VAN ROKEGHEM B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO VAN ROKEGHEM B. op de google maps. Adres en contacten IMMO VAN ROKEGHEM B.
Location of IMMO VAN ROKEGHEM B. on the google maps. Address and contacts of IMMO VAN ROKEGHEM B.

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO VAN ROKEGHEM B. IMMO VAN ROKEGHEM B.: C.P.A.S. | BELGACOM | I. CROQUISON | VERHILLE | VAN DEN NEUCKER

Other related companies as IMMO VAN ROKEGHEM B.: C.P.A.S. | BELGACOM | I. CROQUISON | VERHILLE | VAN DEN NEUCKER

IMMO VAN ROKEGHEM B. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO VAN ROKEGHEM B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf IMMO VAN ROKEGHEM B. bevindt zich op het adres: KASTELEINSSTRAAT 6BB; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO VAN ROKEGHEM B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO VAN ROKEGHEM B. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO VAN ROKEGHEM B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO VAN ROKEGHEM B., openstaande posities, locatie van IMMO VAN ROKEGHEM B. op de kaart.

IMMO VAN ROKEGHEM B. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO VAN ROKEGHEM B., company assigned to the tax number BE02920959472. The company IMMO VAN ROKEGHEM B. is located at the address: KASTELEINSSTRAAT 6BB; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO VAN ROKEGHEM B. were not found.
The main activity of IMMO VAN ROKEGHEM B. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO VAN ROKEGHEM B. is not available. You also can look at reviews of IMMO VAN ROKEGHEM B., open positions, location of IMMO VAN ROKEGHEM B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO VAN ROKEGHEM B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO VAN ROKEGHEM B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO VAN ROKEGHEM B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO VAN ROKEGHEM B., employees, financial statistics.