FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO

Contactgegevens FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COLEAU 15; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23840586 (+32-23840586) 23840586 (+32-23840586)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO
Products information FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO
(Get full report from official database of BE for FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO
Addition kinds of activities for FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service

Werken bij FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO in sociale netwerken
Look for responds of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Laat een reactie achter voor FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. Leave a respond for FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO. FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO op de google maps. Adres en contacten FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO
Location of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO on the google maps. Address and contacts of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: De Beys M | ROSE-MARIE THIBAUT | Trauscht J | KEY SOUND | Huybrechts M A

Other related companies as FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO: De Beys M | ROSE-MARIE THIBAUT | Trauscht J | KEY SOUND | Huybrechts M A

FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO bevindt zich op het adres: RUE COLEAU 15; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, openstaande posities, locatie van FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO op de kaart.

FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, company assigned to the tax number BE07985931396. The company FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is located at the address: RUE COLEAU 15; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO is not available. You also can look at reviews of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, open positions, location of FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOOTBALL CLUB UNION WATERLOO, employees, financial statistics.