LES ENROBES DU GERNY SA

Contactgegevens LES ENROBES DU GERNY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ENROBES DU GERNY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ENROBES DU GERNY SA

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): Rue Du Parc Industriel 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-84-22-08-09 32-84-22-08-09

Fax (fax): 32-84-22-08-09 32-84-22-08-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ENROBES DU GERNY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ENROBES DU GERNY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ENROBES DU GERNY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ENROBES DU GERNY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ENROBES DU GERNY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ENROBES DU GERNY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ENROBES DU GERNY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ENROBES DU GERNY SA
Products information LES ENROBES DU GERNY SA

BTW identificatienummer (tax): BE08514373779
Ondernemingsnummer: 1386169433
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LES ENROBES DU GERNY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Underground work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ENROBES DU GERNY SA
(Get full report from official database of BE for LES ENROBES DU GERNY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ENROBES DU GERNY SA
Addition kinds of activities for LES ENROBES DU GERNY SA

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
384499. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij LES ENROBES DU GERNY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ENROBES DU GERNY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ENROBES DU GERNY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ENROBES DU GERNY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van LES ENROBES DU GERNY SA in sociale netwerken
Look for responds of LES ENROBES DU GERNY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ENROBES DU GERNY SA. Laat een reactie achter voor LES ENROBES DU GERNY SA. LES ENROBES DU GERNY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ENROBES DU GERNY SA. Leave a respond for LES ENROBES DU GERNY SA. LES ENROBES DU GERNY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ENROBES DU GERNY SA op de google maps. Adres en contacten LES ENROBES DU GERNY SA
Location of LES ENROBES DU GERNY SA on the google maps. Address and contacts of LES ENROBES DU GERNY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ENROBES DU GERNY SA LES ENROBES DU GERNY SA: C.P.A.S. | KON. VELOCLUB LENDELEDE | FRITUUR EUGENE | Baekelandt-Corneillie BVBA | PETER ZEYEN

Other related companies as LES ENROBES DU GERNY SA: C.P.A.S. | KON. VELOCLUB LENDELEDE | FRITUUR EUGENE | Baekelandt-Corneillie BVBA | PETER ZEYEN

LES ENROBES DU GERNY SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ENROBES DU GERNY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08514373779. Het bedrijf LES ENROBES DU GERNY SA bevindt zich op het adres: Rue Du Parc Industriel 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Underground work - contractors. Producten gemaakt in LES ENROBES DU GERNY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ENROBES DU GERNY SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ENROBES DU GERNY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ENROBES DU GERNY SA, openstaande posities, locatie van LES ENROBES DU GERNY SA op de kaart.

LES ENROBES DU GERNY SA is a company, that was registered 2015 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is LES ENROBES DU GERNY SA, company assigned to the tax number BE08514373779. The company LES ENROBES DU GERNY SA is located at the address: Rue Du Parc Industriel 6900 Marche-En-Famenne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Underground work - contractors. Products created in LES ENROBES DU GERNY SA were not found.
The main activity of LES ENROBES DU GERNY SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ENROBES DU GERNY SA is not available. You also can look at reviews of LES ENROBES DU GERNY SA, open positions, location of LES ENROBES DU GERNY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ENROBES DU GERNY SA, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ENROBES DU GERNY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ENROBES DU GERNY SA, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ENROBES DU GERNY SA, employees, financial statistics.