Baekelandt-Corneillie BVBA

Contactgegevens Baekelandt-Corneillie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baekelandt-Corneillie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baekelandt-Corneillie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegangstraat 88; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 0477 42 62 06; 0476 56 52 15 (+32-0477 42 62 06; 0476 56 52 15) 0477 42 62 06; 0476 56 52 15 (+32-0477 42 62 06; 0476 56 52 15)

Fax (fax): 051 30 49 86 (+32-051 30 49 86) 051 30 49 86 (+32-051 30 49 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baekelandt-Corneillie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baekelandt-Corneillie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baekelandt-Corneillie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baekelandt-Corneillie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baekelandt-Corneillie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baekelandt-Corneillie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baekelandt-Corneillie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baekelandt-Corneillie BVBA
Products information Baekelandt-Corneillie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06031738281
Ondernemingsnummer: 2288421630
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baekelandt-Corneillie BVBA
(Get full report from official database of BE for Baekelandt-Corneillie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baekelandt-Corneillie BVBA
Addition kinds of activities for Baekelandt-Corneillie BVBA

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
39440314. puzzels | Puzzles
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij Baekelandt-Corneillie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baekelandt-Corneillie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baekelandt-Corneillie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baekelandt-Corneillie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Baekelandt-Corneillie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baekelandt-Corneillie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baekelandt-Corneillie BVBA. Laat een reactie achter voor Baekelandt-Corneillie BVBA. Baekelandt-Corneillie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baekelandt-Corneillie BVBA. Leave a respond for Baekelandt-Corneillie BVBA. Baekelandt-Corneillie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baekelandt-Corneillie BVBA op de google maps. Adres en contacten Baekelandt-Corneillie BVBA
Location of Baekelandt-Corneillie BVBA on the google maps. Address and contacts of Baekelandt-Corneillie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baekelandt-Corneillie BVBA Baekelandt-Corneillie BVBA: AMARYLLIS | HOSTELLERIE DE LA SEMOIS | EURORIENT CARPETS | DE BRUYKER | Dierckx Frans BVBA

Other related companies as Baekelandt-Corneillie BVBA: AMARYLLIS | HOSTELLERIE DE LA SEMOIS | EURORIENT CARPETS | DE BRUYKER | Dierckx Frans BVBA

Baekelandt-Corneillie BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baekelandt-Corneillie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06031738281. Het bedrijf Baekelandt-Corneillie BVBA bevindt zich op het adres: Ommegangstraat 88; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Baekelandt-Corneillie BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baekelandt-Corneillie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baekelandt-Corneillie BVBA, openstaande posities, locatie van Baekelandt-Corneillie BVBA op de kaart.

Baekelandt-Corneillie BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baekelandt-Corneillie BVBA, company assigned to the tax number BE06031738281. The company Baekelandt-Corneillie BVBA is located at the address: Ommegangstraat 88; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Baekelandt-Corneillie BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Baekelandt-Corneillie BVBA is not available. You also can look at reviews of Baekelandt-Corneillie BVBA, open positions, location of Baekelandt-Corneillie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baekelandt-Corneillie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baekelandt-Corneillie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baekelandt-Corneillie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baekelandt-Corneillie BVBA, employees, financial statistics.