COBOX 76

Contactgegevens COBOX 76: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBOX 76: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBOX 76

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIEKSTRAAT 80; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89358540 (+32-89358540) 89358540 (+32-89358540)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBOX 76: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBOX 76"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBOX 76"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBOX 76, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBOX 76. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBOX 76, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBOX 76. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBOX 76
Products information COBOX 76

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBOX 76
(Get full report from official database of BE for COBOX 76)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBOX 76
Addition kinds of activities for COBOX 76

386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
35230301. Dusters, mechanisch: landbouw | Dusters, mechanical: agricultural
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
38610402. Reels, film | Reels, film
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
39990204. Haar netjes | Hair nets

Werken bij COBOX 76: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBOX 76: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBOX 76. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBOX 76. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van COBOX 76 in sociale netwerken
Look for responds of COBOX 76 in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBOX 76. Laat een reactie achter voor COBOX 76. COBOX 76 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBOX 76. Leave a respond for COBOX 76. COBOX 76 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBOX 76 op de google maps. Adres en contacten COBOX 76
Location of COBOX 76 on the google maps. Address and contacts of COBOX 76

Andere gerelateerde bedrijven als come COBOX 76 COBOX 76: FLEUROP INTERFLORA | C. DEYLGAT | Van Gimst J | DAVE VANDENBOGAERDE | P. MAGGIORDOMO

Other related companies as COBOX 76: FLEUROP INTERFLORA | C. DEYLGAT | Van Gimst J | DAVE VANDENBOGAERDE | P. MAGGIORDOMO

COBOX 76 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBOX 76, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf COBOX 76 bevindt zich op het adres: WIEKSTRAAT 80; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van COBOX 76 is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBOX 76 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBOX 76, openstaande posities, locatie van COBOX 76 op de kaart.

COBOX 76 is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBOX 76, company assigned to the tax number BE03995422363. The company COBOX 76 is located at the address: WIEKSTRAAT 80; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of COBOX 76 is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COBOX 76 is not available. You also can look at reviews of COBOX 76, open positions, location of COBOX 76 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBOX 76, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBOX 76, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBOX 76, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBOX 76, employees, financial statistics.