ICDIEN

Contactgegevens ICDIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICDIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICDIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTBRUGGEKOUTER 19; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92303581 (+32-92303581) 92303581 (+32-92303581)

Fax (fax): +32 (71) 798-20-46 +32 (71) 798-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICDIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICDIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICDIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICDIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICDIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICDIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICDIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICDIEN
Products information ICDIEN

BTW identificatienummer (tax): BE01034881591
Ondernemingsnummer: 8707458496
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ICDIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICDIEN
(Get full report from official database of BE for ICDIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICDIEN
Addition kinds of activities for ICDIEN

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij ICDIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICDIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICDIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICDIEN. Looking for open vacancies in other companies

 • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

 • Carrossier (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

 • Software Developer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • Elektronica tester m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

 • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

  Regio: BERENDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

 • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

 • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ICDIEN in sociale netwerken
Look for responds of ICDIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICDIEN. Laat een reactie achter voor ICDIEN. ICDIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICDIEN. Leave a respond for ICDIEN. ICDIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICDIEN op de google maps. Adres en contacten ICDIEN
Location of ICDIEN on the google maps. Address and contacts of ICDIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ICDIEN ICDIEN: FRANCIS LEGRAND | BANCONTACT-MISTER CASH | LA DERNI?RE HEURE | Verhaert Paul | PATRICK J.M.A. VERBEECK

Other related companies as ICDIEN: FRANCIS LEGRAND | BANCONTACT-MISTER CASH | LA DERNI?RE HEURE | Verhaert Paul | PATRICK J.M.A. VERBEECK

ICDIEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICDIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01034881591. Het bedrijf ICDIEN bevindt zich op het adres: GENTBRUGGEKOUTER 19; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in ICDIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICDIEN is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICDIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICDIEN, openstaande posities, locatie van ICDIEN op de kaart.

ICDIEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICDIEN, company assigned to the tax number BE01034881591. The company ICDIEN is located at the address: GENTBRUGGEKOUTER 19; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in ICDIEN were not found.
The main activity of ICDIEN is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ICDIEN is not available. You also can look at reviews of ICDIEN, open positions, location of ICDIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICDIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICDIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICDIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICDIEN, employees, financial statistics.