FRANCIS LEGRAND

Contactgegevens FRANCIS LEGRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS LEGRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS LEGRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MUSY 56; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61216082 (+32-61216082) 61216082 (+32-61216082)

Fax (fax): +32 (19) 947-92-44 +32 (19) 947-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS LEGRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS LEGRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS LEGRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS LEGRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS LEGRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS LEGRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS LEGRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS LEGRAND
Products information FRANCIS LEGRAND

BTW identificatienummer (tax): BE07820312500
Ondernemingsnummer: 8559417724
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS LEGRAND
(Get full report from official database of BE for FRANCIS LEGRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS LEGRAND
Addition kinds of activities for FRANCIS LEGRAND

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
82490100. Handelsschool | Trade school
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij FRANCIS LEGRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS LEGRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS LEGRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS LEGRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van FRANCIS LEGRAND in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS LEGRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS LEGRAND. Laat een reactie achter voor FRANCIS LEGRAND. FRANCIS LEGRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS LEGRAND. Leave a respond for FRANCIS LEGRAND. FRANCIS LEGRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS LEGRAND op de google maps. Adres en contacten FRANCIS LEGRAND
Location of FRANCIS LEGRAND on the google maps. Address and contacts of FRANCIS LEGRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS LEGRAND FRANCIS LEGRAND: ARTISCOPE II | GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV | JFE Car Electronics | Qualit茅 Village Wallon | PASARGAD

Other related companies as FRANCIS LEGRAND: ARTISCOPE II | GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV | JFE Car Electronics | Qualit茅 Village Wallon | PASARGAD

FRANCIS LEGRAND is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS LEGRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07820312500. Het bedrijf FRANCIS LEGRAND bevindt zich op het adres: RUE DE MUSY 56; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van FRANCIS LEGRAND is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS LEGRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS LEGRAND, openstaande posities, locatie van FRANCIS LEGRAND op de kaart.

FRANCIS LEGRAND is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS LEGRAND, company assigned to the tax number BE07820312500. The company FRANCIS LEGRAND is located at the address: RUE DE MUSY 56; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of FRANCIS LEGRAND is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS LEGRAND is not available. You also can look at reviews of FRANCIS LEGRAND, open positions, location of FRANCIS LEGRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS LEGRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS LEGRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS LEGRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS LEGRAND, employees, financial statistics.