GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV
Private companiesLeather and Leather Products • GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

Contactgegevens GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosveld 26 2110 Wijnegem, België

Telefoon (phone): 32.33 60 98 98 32.33 60 98 98

Fax (fax): 32.33 60 98 99 32.33 60 98 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV
Products information GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08797271728
Ondernemingsnummer: 3099487304
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Glass,insulating^^Double glazing

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV
(Get full report from official database of BE for GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV
Addition kinds of activities for GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
37280501. Link trainers (vliegtuig training mechanismen) | Link trainers (aircraft training mechanisms)
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Laat een reactie achter voor GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. Leave a respond for GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV. GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV op de google maps. Adres en contacten GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV
Location of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV on the google maps. Address and contacts of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: Q8 | DODION FR?RES ENTREPRISES | JEAN-JEANI | ROGA ETS | F. LOUVEAUX

Other related companies as GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV: Q8 | DODION FR?RES ENTREPRISES | JEAN-JEANI | ROGA ETS | F. LOUVEAUX

GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08797271728. Het bedrijf GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV bevindt zich op het adres: Vosveld 26 2110 Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Glass,insulating^^Double glazing.
De hoofdactiviteit van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, openstaande posities, locatie van GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV op de kaart.

GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, company assigned to the tax number BE08797271728. The company GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is located at the address: Vosveld 26 2110 Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Glass,insulating^^Double glazing.
The main activity of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV is not available. You also can look at reviews of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, open positions, location of GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV, employees, financial statistics.