BEVEGEMSE VIJVERS

Contactgegevens BEVEGEMSE VIJVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEVEGEMSE VIJVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEVEGEMSE VIJVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVEGEMSEVIJVERS 1; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93611531 (+32-93611531) 93611531 (+32-93611531)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEVEGEMSE VIJVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEVEGEMSE VIJVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEVEGEMSE VIJVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEVEGEMSE VIJVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEVEGEMSE VIJVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEVEGEMSE VIJVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEVEGEMSE VIJVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEVEGEMSE VIJVERS
Products information BEVEGEMSE VIJVERS

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football, Pistes d'Athl茅tisme. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, B茅b茅s Nageurs, Cours de Natation pour Enfants.. Types de Clubs: Football, Aquagym.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEVEGEMSE VIJVERS
(Get full report from official database of BE for BEVEGEMSE VIJVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEVEGEMSE VIJVERS
Addition kinds of activities for BEVEGEMSE VIJVERS

20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij BEVEGEMSE VIJVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEVEGEMSE VIJVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEVEGEMSE VIJVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEVEGEMSE VIJVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van BEVEGEMSE VIJVERS in sociale netwerken
Look for responds of BEVEGEMSE VIJVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEVEGEMSE VIJVERS. Laat een reactie achter voor BEVEGEMSE VIJVERS. BEVEGEMSE VIJVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEVEGEMSE VIJVERS. Leave a respond for BEVEGEMSE VIJVERS. BEVEGEMSE VIJVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEVEGEMSE VIJVERS op de google maps. Adres en contacten BEVEGEMSE VIJVERS
Location of BEVEGEMSE VIJVERS on the google maps. Address and contacts of BEVEGEMSE VIJVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEVEGEMSE VIJVERS BEVEGEMSE VIJVERS: EDUARD MOENS | Shoes Gallery | LUDWIG LALEMAN | CONTAINERS DEMETS | IVAN CAMPE

Other related companies as BEVEGEMSE VIJVERS: EDUARD MOENS | Shoes Gallery | LUDWIG LALEMAN | CONTAINERS DEMETS | IVAN CAMPE

BEVEGEMSE VIJVERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEVEGEMSE VIJVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf BEVEGEMSE VIJVERS bevindt zich op het adres: BEVEGEMSEVIJVERS 1; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football, Pistes d'Athl茅tisme. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, B茅b茅s Nageurs, Cours de Natation pour Enfants.. Types de Clubs: Football, Aquagym..
De hoofdactiviteit van BEVEGEMSE VIJVERS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEVEGEMSE VIJVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEVEGEMSE VIJVERS, openstaande posities, locatie van BEVEGEMSE VIJVERS op de kaart.

BEVEGEMSE VIJVERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEVEGEMSE VIJVERS, company assigned to the tax number BE07047973632. The company BEVEGEMSE VIJVERS is located at the address: BEVEGEMSEVIJVERS 1; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football, Pistes d'Athl茅tisme. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, B茅b茅s Nageurs, Cours de Natation pour Enfants.. Types de Clubs: Football, Aquagym..
The main activity of BEVEGEMSE VIJVERS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEVEGEMSE VIJVERS is not available. You also can look at reviews of BEVEGEMSE VIJVERS, open positions, location of BEVEGEMSE VIJVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEVEGEMSE VIJVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEVEGEMSE VIJVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEVEGEMSE VIJVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEVEGEMSE VIJVERS, employees, financial statistics.