I.M.C.O.B.B.

Contactgegevens I.M.C.O.B.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.C.O.B.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.C.O.B.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. B. MICHIELSSTRAAT 19; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26571017 (+32-26571017) 26571017 (+32-26571017)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.C.O.B.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.C.O.B.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.C.O.B.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.C.O.B.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.C.O.B.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.C.O.B.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.C.O.B.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.C.O.B.B.
Products information I.M.C.O.B.B.

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in I.M.C.O.B.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.C.O.B.B.
(Get full report from official database of BE for I.M.C.O.B.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.C.O.B.B.
Addition kinds of activities for I.M.C.O.B.B.

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
28990402. vuurwerk | Fireworks
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
56320202. Beenmode | Hosiery
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order

Werken bij I.M.C.O.B.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.C.O.B.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.C.O.B.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.C.O.B.B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

 • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

 • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

 • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van I.M.C.O.B.B. in sociale netwerken
Look for responds of I.M.C.O.B.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.C.O.B.B.. Laat een reactie achter voor I.M.C.O.B.B.. I.M.C.O.B.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.C.O.B.B.. Leave a respond for I.M.C.O.B.B.. I.M.C.O.B.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.C.O.B.B. op de google maps. Adres en contacten I.M.C.O.B.B.
Location of I.M.C.O.B.B. on the google maps. Address and contacts of I.M.C.O.B.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.C.O.B.B. I.M.C.O.B.B.: Van Der Heyden Marc Algemene Bouwwerken BVBA | ET. SP. BOURCY | KING PING | All Decor Dehut SCRL | De Breem

Other related companies as I.M.C.O.B.B.: Van Der Heyden Marc Algemene Bouwwerken BVBA | ET. SP. BOURCY | KING PING | All Decor Dehut SCRL | De Breem

I.M.C.O.B.B. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.C.O.B.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf I.M.C.O.B.B. bevindt zich op het adres: J. B. MICHIELSSTRAAT 19; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in I.M.C.O.B.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.M.C.O.B.B. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.C.O.B.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.C.O.B.B., openstaande posities, locatie van I.M.C.O.B.B. op de kaart.

I.M.C.O.B.B. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.C.O.B.B., company assigned to the tax number BE09580596923. The company I.M.C.O.B.B. is located at the address: J. B. MICHIELSSTRAAT 19; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in I.M.C.O.B.B. were not found.
The main activity of I.M.C.O.B.B. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.C.O.B.B. is not available. You also can look at reviews of I.M.C.O.B.B., open positions, location of I.M.C.O.B.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.C.O.B.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.C.O.B.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.C.O.B.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.C.O.B.B., employees, financial statistics.