SPORTCENTER MOLENBOS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SPORTCENTER MOLENBOS
Private companiesBusiness Services • SPORTCENTER MOLENBOS

Contactgegevens SPORTCENTER MOLENBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTER MOLENBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTER MOLENBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBOS 77; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34816977 (+32-34816977) 34816977 (+32-34816977)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTER MOLENBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTER MOLENBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTER MOLENBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTER MOLENBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTER MOLENBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTER MOLENBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTER MOLENBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTER MOLENBOS
Products information SPORTCENTER MOLENBOS

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis Couverts, Golfs Miniatures, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: P茅tanque, Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTER MOLENBOS
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTER MOLENBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTER MOLENBOS
Addition kinds of activities for SPORTCENTER MOLENBOS

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
20870202. Cocktailmixen, nonalcoholic | Cocktail mixes, nonalcoholic
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals

Werken bij SPORTCENTER MOLENBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTER MOLENBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTER MOLENBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTER MOLENBOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTER MOLENBOS in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTER MOLENBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTER MOLENBOS. Laat een reactie achter voor SPORTCENTER MOLENBOS. SPORTCENTER MOLENBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTER MOLENBOS. Leave a respond for SPORTCENTER MOLENBOS. SPORTCENTER MOLENBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTER MOLENBOS op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTER MOLENBOS
Location of SPORTCENTER MOLENBOS on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTER MOLENBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTER MOLENBOS SPORTCENTER MOLENBOS: J. MOENS | ARTILANA | Bourdon-Haenni Benelux sa-nv | Collard Alain | MAROS

Other related companies as SPORTCENTER MOLENBOS: J. MOENS | ARTILANA | Bourdon-Haenni Benelux sa-nv | Collard Alain | MAROS

SPORTCENTER MOLENBOS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTER MOLENBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf SPORTCENTER MOLENBOS bevindt zich op het adres: MOLENBOS 77; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis Couverts, Golfs Miniatures, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: P茅tanque, Tennis..
De hoofdactiviteit van SPORTCENTER MOLENBOS is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTER MOLENBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTER MOLENBOS, openstaande posities, locatie van SPORTCENTER MOLENBOS op de kaart.

SPORTCENTER MOLENBOS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTER MOLENBOS, company assigned to the tax number BE06240753173. The company SPORTCENTER MOLENBOS is located at the address: MOLENBOS 77; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis Couverts, Golfs Miniatures, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: P茅tanque, Tennis..
The main activity of SPORTCENTER MOLENBOS is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTER MOLENBOS is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTER MOLENBOS, open positions, location of SPORTCENTER MOLENBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTER MOLENBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTER MOLENBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTER MOLENBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTER MOLENBOS, employees, financial statistics.