SPORTHAL

Contactgegevens SPORTHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 0; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51778517 (+32-51778517) 51778517 (+32-51778517)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL
Products information SPORTHAL

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Volley-Ball, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Badminton. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL
Addition kinds of activities for SPORTHAL

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
33660201. Propellers, schip, NSK | Propellers, ship, nsk
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij SPORTHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL. Laat een reactie achter voor SPORTHAL. SPORTHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL. Leave a respond for SPORTHAL. SPORTHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL
Location of SPORTHAL on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL SPORTHAL: FLOPEN PRODUCTS,NETWORKS & SOFTWARE SA | CLAUDE HILDEBERT | Trimsalon Sandrine | WILLY SOMERS | Cornet Michel

Other related companies as SPORTHAL: FLOPEN PRODUCTS,NETWORKS & SOFTWARE SA | CLAUDE HILDEBERT | Trimsalon Sandrine | WILLY SOMERS | Cornet Michel

SPORTHAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf SPORTHAL bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 0; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Volley-Ball, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Badminton. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs..
De hoofdactiviteit van SPORTHAL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL, openstaande posities, locatie van SPORTHAL op de kaart.

SPORTHAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL, company assigned to the tax number BE07423156738. The company SPORTHAL is located at the address: IEPERSESTRAAT 0; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Centres sportifs. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Volley-Ball, Piscines Couvertes, Terrains de Basket-Ball, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Badminton. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes, Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs..
The main activity of SPORTHAL is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL, open positions, location of SPORTHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL, employees, financial statistics.