HUBERT DE SAUVAGE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • HUBERT DE SAUVAGE
Private companiesInsurance Carriers • HUBERT DE SAUVAGE

Contactgegevens HUBERT DE SAUVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT DE SAUVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT DE SAUVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHILDKNAAPLAAN 23; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE, België

Telefoon (phone): 23583846 (+32-23583846) 23583846 (+32-23583846)

Fax (fax): +32 (60) 221-62-26 +32 (60) 221-62-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT DE SAUVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT DE SAUVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT DE SAUVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT DE SAUVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT DE SAUVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT DE SAUVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT DE SAUVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT DE SAUVAGE
Products information HUBERT DE SAUVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07303680419
Ondernemingsnummer: 6793640136
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HUBERT DE SAUVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT DE SAUVAGE
(Get full report from official database of BE for HUBERT DE SAUVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT DE SAUVAGE
Addition kinds of activities for HUBERT DE SAUVAGE

306913. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
20410102. Cakemeel | Cake flour
28790103. Vee dips | Cattle dips
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
35470101. Billet molens | Billet mills
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij HUBERT DE SAUVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT DE SAUVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT DE SAUVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT DE SAUVAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

 • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

 • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IEZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

 • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van HUBERT DE SAUVAGE in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT DE SAUVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT DE SAUVAGE. Laat een reactie achter voor HUBERT DE SAUVAGE. HUBERT DE SAUVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT DE SAUVAGE. Leave a respond for HUBERT DE SAUVAGE. HUBERT DE SAUVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT DE SAUVAGE op de google maps. Adres en contacten HUBERT DE SAUVAGE
Location of HUBERT DE SAUVAGE on the google maps. Address and contacts of HUBERT DE SAUVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT DE SAUVAGE HUBERT DE SAUVAGE: GIUSEPPINA CHIUSANO | L'UOMO | BLANCHIS. ST-CHRISTOPHE | SEFICO | D'HOOGHE E-DE VLIEGER & Zn (WEGRIO

Other related companies as HUBERT DE SAUVAGE: GIUSEPPINA CHIUSANO | L'UOMO | BLANCHIS. ST-CHRISTOPHE | SEFICO | D'HOOGHE E-DE VLIEGER & Zn (WEGRIO

HUBERT DE SAUVAGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT DE SAUVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303680419. Het bedrijf HUBERT DE SAUVAGE bevindt zich op het adres: SCHILDKNAAPLAAN 23; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HUBERT DE SAUVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT DE SAUVAGE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT DE SAUVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT DE SAUVAGE, openstaande posities, locatie van HUBERT DE SAUVAGE op de kaart.

HUBERT DE SAUVAGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT DE SAUVAGE, company assigned to the tax number BE07303680419. The company HUBERT DE SAUVAGE is located at the address: SCHILDKNAAPLAAN 23; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HUBERT DE SAUVAGE were not found.
The main activity of HUBERT DE SAUVAGE is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT DE SAUVAGE is not available. You also can look at reviews of HUBERT DE SAUVAGE, open positions, location of HUBERT DE SAUVAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT DE SAUVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT DE SAUVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT DE SAUVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT DE SAUVAGE, employees, financial statistics.