SPORTHAL PARK TER WALLE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • SPORTHAL PARK TER WALLE

Contactgegevens SPORTHAL PARK TER WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL PARK TER WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL PARK TER WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. EN M. SABBESTRAAT 183; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56512483 (+32-56512483) 56512483 (+32-56512483)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL PARK TER WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL PARK TER WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL PARK TER WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL PARK TER WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL PARK TER WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL PARK TER WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL PARK TER WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL PARK TER WALLE
Products information SPORTHAL PARK TER WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Tennis de Table.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL PARK TER WALLE
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL PARK TER WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL PARK TER WALLE
Addition kinds of activities for SPORTHAL PARK TER WALLE

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
109400. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
22540101. Panties, breien | Panties, knit
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic

Werken bij SPORTHAL PARK TER WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL PARK TER WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL PARK TER WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL PARK TER WALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL PARK TER WALLE in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL PARK TER WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL PARK TER WALLE. Laat een reactie achter voor SPORTHAL PARK TER WALLE. SPORTHAL PARK TER WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL PARK TER WALLE. Leave a respond for SPORTHAL PARK TER WALLE. SPORTHAL PARK TER WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL PARK TER WALLE op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL PARK TER WALLE
Location of SPORTHAL PARK TER WALLE on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL PARK TER WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL PARK TER WALLE SPORTHAL PARK TER WALLE: AUXIFINA SA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | ETS. MATTEN | Albert R | MARLEEN PAUWELS

Other related companies as SPORTHAL PARK TER WALLE: AUXIFINA SA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | ETS. MATTEN | Albert R | MARLEEN PAUWELS

SPORTHAL PARK TER WALLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL PARK TER WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf SPORTHAL PARK TER WALLE bevindt zich op het adres: J. EN M. SABBESTRAAT 183; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Centres sportifs. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis de Table..
De hoofdactiviteit van SPORTHAL PARK TER WALLE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL PARK TER WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL PARK TER WALLE, openstaande posities, locatie van SPORTHAL PARK TER WALLE op de kaart.

SPORTHAL PARK TER WALLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL PARK TER WALLE, company assigned to the tax number BE03021759033. The company SPORTHAL PARK TER WALLE is located at the address: J. EN M. SABBESTRAAT 183; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Centres sportifs. List of products are Types de Clubs: Tennis de Table..
The main activity of SPORTHAL PARK TER WALLE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL PARK TER WALLE is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL PARK TER WALLE, open positions, location of SPORTHAL PARK TER WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL PARK TER WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL PARK TER WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL PARK TER WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL PARK TER WALLE, employees, financial statistics.