MAHO AQUA

Contactgegevens MAHO AQUA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAHO AQUA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAHO AQUA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWE STEENSTRAAT 120; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34573712 (+32-34573712) 34573712 (+32-34573712)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAHO AQUA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAHO AQUA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAHO AQUA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAHO AQUA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAHO AQUA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAHO AQUA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAHO AQUA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAHO AQUA
Products information MAHO AQUA

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs.. Services: Sauna Familial, Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres de relaxation and bien-锚tre. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAHO AQUA
(Get full report from official database of BE for MAHO AQUA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAHO AQUA
Addition kinds of activities for MAHO AQUA

4725. Touroperators | Tour operators
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
35569900. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij MAHO AQUA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAHO AQUA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAHO AQUA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAHO AQUA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van MAHO AQUA in sociale netwerken
Look for responds of MAHO AQUA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAHO AQUA. Laat een reactie achter voor MAHO AQUA. MAHO AQUA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAHO AQUA. Leave a respond for MAHO AQUA. MAHO AQUA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAHO AQUA op de google maps. Adres en contacten MAHO AQUA
Location of MAHO AQUA on the google maps. Address and contacts of MAHO AQUA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAHO AQUA MAHO AQUA: SALLE LA COMMUNALE | Cassiman M | BAILLY W. & CIE | W.C. NIEUWE HOOP TIELEN | KATRIEN KEPPENS

Other related companies as MAHO AQUA: SALLE LA COMMUNALE | Cassiman M | BAILLY W. & CIE | W.C. NIEUWE HOOP TIELEN | KATRIEN KEPPENS

MAHO AQUA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAHO AQUA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf MAHO AQUA bevindt zich op het adres: BLAUWE STEENSTRAAT 120; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Centres de relaxation and bien-锚tre. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs.. Services: Sauna Familial, Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van MAHO AQUA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAHO AQUA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAHO AQUA, openstaande posities, locatie van MAHO AQUA op de kaart.

MAHO AQUA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAHO AQUA, company assigned to the tax number BE08764587402. The company MAHO AQUA is located at the address: BLAUWE STEENSTRAAT 120; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Centres de relaxation and bien-锚tre. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de fitness. List of products are Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Enfants, B茅b茅s Nageurs.. Services: Sauna Familial, Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym. F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of MAHO AQUA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAHO AQUA is not available. You also can look at reviews of MAHO AQUA, open positions, location of MAHO AQUA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAHO AQUA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAHO AQUA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAHO AQUA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAHO AQUA, employees, financial statistics.