FITNASTIC

Contactgegevens FITNASTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FITNASTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FITNASTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU DUC 54; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27625298 (+32-27625298) 27625298 (+32-27625298)

Fax (fax): +32 (68) 280-14-25 +32 (68) 280-14-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FITNASTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FITNASTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FITNASTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FITNASTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FITNASTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FITNASTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FITNASTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FITNASTIC
Products information FITNASTIC

BTW identificatienummer (tax): BE05333557128
Ondernemingsnummer: 4194000244
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Cours Collectifs: Tae Bo, Tae Power & Body Combat, Cardio Fitness, A茅robic.. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FITNASTIC
(Get full report from official database of BE for FITNASTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FITNASTIC
Addition kinds of activities for FITNASTIC

384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij FITNASTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FITNASTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FITNASTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FITNASTIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

 • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

 • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: MCDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

 • Job étudiant (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

 • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

Zoek naar antwoorden van FITNASTIC in sociale netwerken
Look for responds of FITNASTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FITNASTIC. Laat een reactie achter voor FITNASTIC. FITNASTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FITNASTIC. Leave a respond for FITNASTIC. FITNASTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FITNASTIC op de google maps. Adres en contacten FITNASTIC
Location of FITNASTIC on the google maps. Address and contacts of FITNASTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come FITNASTIC FITNASTIC: Dijkmans T | W & O JACOBS | PIERRE THEWISSEN | PHILIPPE ALLARD | G VAN WAES EN ZOON

Other related companies as FITNASTIC: Dijkmans T | W & O JACOBS | PIERRE THEWISSEN | PHILIPPE ALLARD | G VAN WAES EN ZOON

FITNASTIC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FITNASTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05333557128. Het bedrijf FITNASTIC bevindt zich op het adres: RUE DU DUC 54; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Cours Collectifs: Tae Bo, Tae Power & Body Combat, Cardio Fitness, A茅robic.. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van FITNASTIC is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FITNASTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FITNASTIC, openstaande posities, locatie van FITNASTIC op de kaart.

FITNASTIC is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FITNASTIC, company assigned to the tax number BE05333557128. The company FITNASTIC is located at the address: RUE DU DUC 54; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Centres de fitness. List of products are Cours Collectifs: Tae Bo, Tae Power & Body Combat, Cardio Fitness, A茅robic.. F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of FITNASTIC is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FITNASTIC is not available. You also can look at reviews of FITNASTIC, open positions, location of FITNASTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FITNASTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FITNASTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FITNASTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FITNASTIC, employees, financial statistics.