THEUX TENNIS CLUB

Contactgegevens THEUX TENNIS CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEUX TENNIS CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEUX TENNIS CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LES VILLERS 12; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87542294 (+32-87542294) 87542294 (+32-87542294)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEUX TENNIS CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEUX TENNIS CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEUX TENNIS CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEUX TENNIS CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEUX TENNIS CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEUX TENNIS CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEUX TENNIS CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEUX TENNIS CLUB
Products information THEUX TENNIS CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEUX TENNIS CLUB
(Get full report from official database of BE for THEUX TENNIS CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEUX TENNIS CLUB
Addition kinds of activities for THEUX TENNIS CLUB

1623. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij THEUX TENNIS CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEUX TENNIS CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEUX TENNIS CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEUX TENNIS CLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

 • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

 • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

  Regio: GROTE-SPOUWEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

 • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: Select HR Brugge

  Type: Vaste Job

  Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

 • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: GROSEMANS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

 • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: Bakkerij Selis

  Type: Flexijob

  koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van THEUX TENNIS CLUB in sociale netwerken
Look for responds of THEUX TENNIS CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEUX TENNIS CLUB. Laat een reactie achter voor THEUX TENNIS CLUB. THEUX TENNIS CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEUX TENNIS CLUB. Leave a respond for THEUX TENNIS CLUB. THEUX TENNIS CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEUX TENNIS CLUB op de google maps. Adres en contacten THEUX TENNIS CLUB
Location of THEUX TENNIS CLUB on the google maps. Address and contacts of THEUX TENNIS CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come THEUX TENNIS CLUB THEUX TENNIS CLUB: EDUARDUS VAN BERENDONCK | Driessen-Poelmans B.V.B.A. | Hostellerie de Kluis BVBA | HUIS DIETICA | Centre Param茅dical Riva Bella

Other related companies as THEUX TENNIS CLUB: EDUARDUS VAN BERENDONCK | Driessen-Poelmans B.V.B.A. | Hostellerie de Kluis BVBA | HUIS DIETICA | Centre Param茅dical Riva Bella

THEUX TENNIS CLUB is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEUX TENNIS CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf THEUX TENNIS CLUB bevindt zich op het adres: LES VILLERS 12; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van THEUX TENNIS CLUB is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEUX TENNIS CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEUX TENNIS CLUB, openstaande posities, locatie van THEUX TENNIS CLUB op de kaart.

THEUX TENNIS CLUB is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEUX TENNIS CLUB, company assigned to the tax number BE04904266357. The company THEUX TENNIS CLUB is located at the address: LES VILLERS 12; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of THEUX TENNIS CLUB is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THEUX TENNIS CLUB is not available. You also can look at reviews of THEUX TENNIS CLUB, open positions, location of THEUX TENNIS CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEUX TENNIS CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEUX TENNIS CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEUX TENNIS CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEUX TENNIS CLUB, employees, financial statistics.