TER PIJPE

Contactgegevens TER PIJPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TER PIJPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TER PIJPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PIPE 17; 8587; SPIERE-HELKIJN/ESPIERRES-HELCHIN, België

Telefoon (phone): 56455612 (+32-56455612) 56455612 (+32-56455612)

Fax (fax): +32 (61) 301-23-82 +32 (61) 301-23-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TER PIJPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TER PIJPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TER PIJPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TER PIJPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TER PIJPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TER PIJPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TER PIJPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TER PIJPE
Products information TER PIJPE

BTW identificatienummer (tax): BE03425231933
Ondernemingsnummer: 8609405517
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TER PIJPE
(Get full report from official database of BE for TER PIJPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TER PIJPE
Addition kinds of activities for TER PIJPE

382204. Hydronische controles | Hydronic controls
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
59999922. Verkoop schuur | Sales barn
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service

Werken bij TER PIJPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TER PIJPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TER PIJPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TER PIJPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van TER PIJPE in sociale netwerken
Look for responds of TER PIJPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TER PIJPE. Laat een reactie achter voor TER PIJPE. TER PIJPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TER PIJPE. Leave a respond for TER PIJPE. TER PIJPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TER PIJPE op de google maps. Adres en contacten TER PIJPE
Location of TER PIJPE on the google maps. Address and contacts of TER PIJPE

Andere gerelateerde bedrijven als come TER PIJPE TER PIJPE: Massart Serge | HUIS YEN'S | VICTOR BERTRAND | EURO COOLER NV | Oviedo

Other related companies as TER PIJPE: Massart Serge | HUIS YEN'S | VICTOR BERTRAND | EURO COOLER NV | Oviedo

TER PIJPE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TER PIJPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425231933. Het bedrijf TER PIJPE bevindt zich op het adres: RUE DE LA PIPE 17; 8587; SPIERE-HELKIJN/ESPIERRES-HELCHIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TER PIJPE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TER PIJPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TER PIJPE, openstaande posities, locatie van TER PIJPE op de kaart.

TER PIJPE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TER PIJPE, company assigned to the tax number BE03425231933. The company TER PIJPE is located at the address: RUE DE LA PIPE 17; 8587; SPIERE-HELKIJN/ESPIERRES-HELCHIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TER PIJPE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TER PIJPE is not available. You also can look at reviews of TER PIJPE, open positions, location of TER PIJPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TER PIJPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TER PIJPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TER PIJPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TER PIJPE, employees, financial statistics.