TENNISCLUB ST-MICHIELS

Contactgegevens TENNISCLUB ST-MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNISCLUB ST-MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNISCLUB ST-MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): T'KLOOSTERHOF 0; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50381075 (+32-50381075) 50381075 (+32-50381075)

Fax (fax): +32 (69) 360-11-63 +32 (69) 360-11-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNISCLUB ST-MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNISCLUB ST-MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNISCLUB ST-MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNISCLUB ST-MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNISCLUB ST-MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNISCLUB ST-MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNISCLUB ST-MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNISCLUB ST-MICHIELS
Products information TENNISCLUB ST-MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE07253417968
Ondernemingsnummer: 1928070068
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNISCLUB ST-MICHIELS
(Get full report from official database of BE for TENNISCLUB ST-MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNISCLUB ST-MICHIELS
Addition kinds of activities for TENNISCLUB ST-MICHIELS

14590000. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij TENNISCLUB ST-MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNISCLUB ST-MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNISCLUB ST-MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNISCLUB ST-MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Ploegchef matraslijn (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

 • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

  Regio: BAS-WARNETON

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

 • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

  Type: Vaste Job

  Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van TENNISCLUB ST-MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of TENNISCLUB ST-MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNISCLUB ST-MICHIELS. Laat een reactie achter voor TENNISCLUB ST-MICHIELS. TENNISCLUB ST-MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNISCLUB ST-MICHIELS. Leave a respond for TENNISCLUB ST-MICHIELS. TENNISCLUB ST-MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNISCLUB ST-MICHIELS op de google maps. Adres en contacten TENNISCLUB ST-MICHIELS
Location of TENNISCLUB ST-MICHIELS on the google maps. Address and contacts of TENNISCLUB ST-MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNISCLUB ST-MICHIELS TENNISCLUB ST-MICHIELS: HUIS SUIKERBUIK | VANACKER R. | AV | GLASS-ETCHING | POLICE F?D?RALE

Other related companies as TENNISCLUB ST-MICHIELS: HUIS SUIKERBUIK | VANACKER R. | AV | GLASS-ETCHING | POLICE F?D?RALE

TENNISCLUB ST-MICHIELS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNISCLUB ST-MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253417968. Het bedrijf TENNISCLUB ST-MICHIELS bevindt zich op het adres: T'KLOOSTERHOF 0; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNISCLUB ST-MICHIELS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNISCLUB ST-MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNISCLUB ST-MICHIELS, openstaande posities, locatie van TENNISCLUB ST-MICHIELS op de kaart.

TENNISCLUB ST-MICHIELS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNISCLUB ST-MICHIELS, company assigned to the tax number BE07253417968. The company TENNISCLUB ST-MICHIELS is located at the address: T'KLOOSTERHOF 0; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNISCLUB ST-MICHIELS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNISCLUB ST-MICHIELS is not available. You also can look at reviews of TENNISCLUB ST-MICHIELS, open positions, location of TENNISCLUB ST-MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNISCLUB ST-MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNISCLUB ST-MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNISCLUB ST-MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNISCLUB ST-MICHIELS, employees, financial statistics.