TENNISCLUB DE SCHANS

Contactgegevens TENNISCLUB DE SCHANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNISCLUB DE SCHANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNISCLUB DE SCHANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKSTRAAT 17; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11680184 (+32-11680184) 11680184 (+32-11680184)

Fax (fax): +32 (69) 173-67-59 +32 (69) 173-67-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNISCLUB DE SCHANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNISCLUB DE SCHANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNISCLUB DE SCHANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNISCLUB DE SCHANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNISCLUB DE SCHANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNISCLUB DE SCHANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNISCLUB DE SCHANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNISCLUB DE SCHANS
Products information TENNISCLUB DE SCHANS

BTW identificatienummer (tax): BE06756835937
Ondernemingsnummer: 2398284912
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNISCLUB DE SCHANS
(Get full report from official database of BE for TENNISCLUB DE SCHANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNISCLUB DE SCHANS
Addition kinds of activities for TENNISCLUB DE SCHANS

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij TENNISCLUB DE SCHANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNISCLUB DE SCHANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNISCLUB DE SCHANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNISCLUB DE SCHANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

 • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

 • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Poetshulp (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

  Type: Vaste Job

  Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

 • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

  Type: Vaste Job

  Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

 • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van TENNISCLUB DE SCHANS in sociale netwerken
Look for responds of TENNISCLUB DE SCHANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNISCLUB DE SCHANS. Laat een reactie achter voor TENNISCLUB DE SCHANS. TENNISCLUB DE SCHANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNISCLUB DE SCHANS. Leave a respond for TENNISCLUB DE SCHANS. TENNISCLUB DE SCHANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNISCLUB DE SCHANS op de google maps. Adres en contacten TENNISCLUB DE SCHANS
Location of TENNISCLUB DE SCHANS on the google maps. Address and contacts of TENNISCLUB DE SCHANS

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNISCLUB DE SCHANS TENNISCLUB DE SCHANS: Base Recordings | BIERH V PILSNER URQUEL | LOUISA BOGAERTS | E.I.S. SPRL | M.M. TEAM SPRL

Other related companies as TENNISCLUB DE SCHANS: Base Recordings | BIERH V PILSNER URQUEL | LOUISA BOGAERTS | E.I.S. SPRL | M.M. TEAM SPRL

TENNISCLUB DE SCHANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNISCLUB DE SCHANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756835937. Het bedrijf TENNISCLUB DE SCHANS bevindt zich op het adres: STOKSTRAAT 17; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNISCLUB DE SCHANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNISCLUB DE SCHANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNISCLUB DE SCHANS, openstaande posities, locatie van TENNISCLUB DE SCHANS op de kaart.

TENNISCLUB DE SCHANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNISCLUB DE SCHANS, company assigned to the tax number BE06756835937. The company TENNISCLUB DE SCHANS is located at the address: STOKSTRAAT 17; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNISCLUB DE SCHANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNISCLUB DE SCHANS is not available. You also can look at reviews of TENNISCLUB DE SCHANS, open positions, location of TENNISCLUB DE SCHANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNISCLUB DE SCHANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNISCLUB DE SCHANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNISCLUB DE SCHANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNISCLUB DE SCHANS, employees, financial statistics.