T.C. DE WILGE

Contactgegevens T.C. DE WILGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. DE WILGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. DE WILGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLIJTMOLENSTRAAT 16; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466394 (+32-51466394) 51466394 (+32-51466394)

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. DE WILGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. DE WILGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. DE WILGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. DE WILGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. DE WILGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. DE WILGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. DE WILGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. DE WILGE
Products information T.C. DE WILGE

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. DE WILGE
(Get full report from official database of BE for T.C. DE WILGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. DE WILGE
Addition kinds of activities for T.C. DE WILGE

873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
51490301. Specerijen | Condiments
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
86219906. Professioneel standaarden review board | Professional standards review board

Werken bij T.C. DE WILGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. DE WILGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. DE WILGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. DE WILGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptie grondstoffen (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

 • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

  Type: Vaste Job

  In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

 • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

 • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

 • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

  Type: Flexijob

  bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van T.C. DE WILGE in sociale netwerken
Look for responds of T.C. DE WILGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. DE WILGE. Laat een reactie achter voor T.C. DE WILGE. T.C. DE WILGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. DE WILGE. Leave a respond for T.C. DE WILGE. T.C. DE WILGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. DE WILGE op de google maps. Adres en contacten T.C. DE WILGE
Location of T.C. DE WILGE on the google maps. Address and contacts of T.C. DE WILGE

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. DE WILGE T.C. DE WILGE: Degryse (Huis) | MAURISSENS DANIELLE | Cloetens BVBA | WILLY VERDONCK | ECOLE DE N?ERLANDAIS

Other related companies as T.C. DE WILGE: Degryse (Huis) | MAURISSENS DANIELLE | Cloetens BVBA | WILLY VERDONCK | ECOLE DE N?ERLANDAIS

T.C. DE WILGE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. DE WILGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf T.C. DE WILGE bevindt zich op het adres: KLIJTMOLENSTRAAT 16; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. DE WILGE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. DE WILGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. DE WILGE, openstaande posities, locatie van T.C. DE WILGE op de kaart.

T.C. DE WILGE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. DE WILGE, company assigned to the tax number BE01167541503. The company T.C. DE WILGE is located at the address: KLIJTMOLENSTRAAT 16; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. DE WILGE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. DE WILGE is not available. You also can look at reviews of T.C. DE WILGE, open positions, location of T.C. DE WILGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. DE WILGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. DE WILGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. DE WILGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. DE WILGE, employees, financial statistics.