SPORTING NEERPELT

Contactgegevens SPORTING NEERPELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTING NEERPELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTING NEERPELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 133; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11645159 (+32-11645159) 11645159 (+32-11645159)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTING NEERPELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTING NEERPELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTING NEERPELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTING NEERPELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTING NEERPELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTING NEERPELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTING NEERPELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTING NEERPELT
Products information SPORTING NEERPELT

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Clubs: Hand-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTING NEERPELT
(Get full report from official database of BE for SPORTING NEERPELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTING NEERPELT
Addition kinds of activities for SPORTING NEERPELT

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
31110302. Currying van leer | Currying of leather
36120112. Spanningsregelaars, transmissie en distributie | Voltage regulators, transmission and distribution
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas

Werken bij SPORTING NEERPELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTING NEERPELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTING NEERPELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTING NEERPELT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Metaal (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

 • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

 • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

 • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

 • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

 • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van SPORTING NEERPELT in sociale netwerken
Look for responds of SPORTING NEERPELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTING NEERPELT. Laat een reactie achter voor SPORTING NEERPELT. SPORTING NEERPELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTING NEERPELT. Leave a respond for SPORTING NEERPELT. SPORTING NEERPELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTING NEERPELT op de google maps. Adres en contacten SPORTING NEERPELT
Location of SPORTING NEERPELT on the google maps. Address and contacts of SPORTING NEERPELT

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTING NEERPELT SPORTING NEERPELT: Vandenheede P | LA GRANDE LAVERIE VENNES | HUIS DEBAVEYE | TOILETTAGE CANIS | Loverix NV

Other related companies as SPORTING NEERPELT: Vandenheede P | LA GRANDE LAVERIE VENNES | HUIS DEBAVEYE | TOILETTAGE CANIS | Loverix NV

SPORTING NEERPELT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTING NEERPELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf SPORTING NEERPELT bevindt zich op het adres: RINGLAAN 133; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hand-Ball..
De hoofdactiviteit van SPORTING NEERPELT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTING NEERPELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTING NEERPELT, openstaande posities, locatie van SPORTING NEERPELT op de kaart.

SPORTING NEERPELT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTING NEERPELT, company assigned to the tax number BE02073638916. The company SPORTING NEERPELT is located at the address: RINGLAAN 133; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Hand-Ball..
The main activity of SPORTING NEERPELT is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTING NEERPELT is not available. You also can look at reviews of SPORTING NEERPELT, open positions, location of SPORTING NEERPELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTING NEERPELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTING NEERPELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTING NEERPELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTING NEERPELT, employees, financial statistics.