R.T.C. NIMY

Contactgegevens R.T.C. NIMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.T.C. NIMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.T.C. NIMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA GRANDE BRUY?RE; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65336584 (+32-65336584) 65336584 (+32-65336584)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.T.C. NIMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.T.C. NIMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.T.C. NIMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.T.C. NIMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.T.C. NIMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.T.C. NIMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.T.C. NIMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.T.C. NIMY
Products information R.T.C. NIMY

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.T.C. NIMY
(Get full report from official database of BE for R.T.C. NIMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.T.C. NIMY
Addition kinds of activities for R.T.C. NIMY

347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
27890101. Kaartmontage | Map mounting
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij R.T.C. NIMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.T.C. NIMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.T.C. NIMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.T.C. NIMY. Looking for open vacancies in other companies

 • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

 • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HERDERSHOVE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

 • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

 • tig lasser (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

 • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

 • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

 • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Flexijob

  Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van R.T.C. NIMY in sociale netwerken
Look for responds of R.T.C. NIMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.T.C. NIMY. Laat een reactie achter voor R.T.C. NIMY. R.T.C. NIMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.T.C. NIMY. Leave a respond for R.T.C. NIMY. R.T.C. NIMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.T.C. NIMY op de google maps. Adres en contacten R.T.C. NIMY
Location of R.T.C. NIMY on the google maps. Address and contacts of R.T.C. NIMY

Andere gerelateerde bedrijven als come R.T.C. NIMY R.T.C. NIMY: PECOTEX | Accomp BVBA | BETER WONEN | CORPORATE PRESS | M. D'HOOGHE

Other related companies as R.T.C. NIMY: PECOTEX | Accomp BVBA | BETER WONEN | CORPORATE PRESS | M. D'HOOGHE

R.T.C. NIMY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.T.C. NIMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf R.T.C. NIMY bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA GRANDE BRUY?RE; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van R.T.C. NIMY is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.T.C. NIMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.T.C. NIMY, openstaande posities, locatie van R.T.C. NIMY op de kaart.

R.T.C. NIMY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.T.C. NIMY, company assigned to the tax number BE07188598632. The company R.T.C. NIMY is located at the address: CHEMIN DE LA GRANDE BRUY?RE; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of R.T.C. NIMY is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R.T.C. NIMY is not available. You also can look at reviews of R.T.C. NIMY, open positions, location of R.T.C. NIMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.T.C. NIMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.T.C. NIMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.T.C. NIMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.T.C. NIMY, employees, financial statistics.