PARK TENNISKLUB

Contactgegevens PARK TENNISKLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARK TENNISKLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARK TENNISKLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 80; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22525060 (+32-22525060) 22525060 (+32-22525060)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARK TENNISKLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARK TENNISKLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARK TENNISKLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARK TENNISKLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARK TENNISKLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARK TENNISKLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARK TENNISKLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARK TENNISKLUB
Products information PARK TENNISKLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARK TENNISKLUB
(Get full report from official database of BE for PARK TENNISKLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARK TENNISKLUB
Addition kinds of activities for PARK TENNISKLUB

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
61410103. Financiering: auto's, meubels, enz., Geen depositobank | Financing: automobiles, furniture, etc., not a deposit bank

Werken bij PARK TENNISKLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARK TENNISKLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARK TENNISKLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARK TENNISKLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

 • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

 • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

 • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

  Regio: ORDINGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ASAP

  Type: Werfreserve

  Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

 • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ECOSO

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van PARK TENNISKLUB in sociale netwerken
Look for responds of PARK TENNISKLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARK TENNISKLUB. Laat een reactie achter voor PARK TENNISKLUB. PARK TENNISKLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARK TENNISKLUB. Leave a respond for PARK TENNISKLUB. PARK TENNISKLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARK TENNISKLUB op de google maps. Adres en contacten PARK TENNISKLUB
Location of PARK TENNISKLUB on the google maps. Address and contacts of PARK TENNISKLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come PARK TENNISKLUB PARK TENNISKLUB: FLMOTRACO NV | Bodystyling | X-Tension BVBA | Laurent Y | Argenta

Other related companies as PARK TENNISKLUB: FLMOTRACO NV | Bodystyling | X-Tension BVBA | Laurent Y | Argenta

PARK TENNISKLUB is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARK TENNISKLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf PARK TENNISKLUB bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 80; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van PARK TENNISKLUB is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARK TENNISKLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARK TENNISKLUB, openstaande posities, locatie van PARK TENNISKLUB op de kaart.

PARK TENNISKLUB is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARK TENNISKLUB, company assigned to the tax number BE05671112060. The company PARK TENNISKLUB is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 80; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of PARK TENNISKLUB is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARK TENNISKLUB is not available. You also can look at reviews of PARK TENNISKLUB, open positions, location of PARK TENNISKLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARK TENNISKLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARK TENNISKLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARK TENNISKLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARK TENNISKLUB, employees, financial statistics.