NACHTEGAAL

Contactgegevens NACHTEGAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NACHTEGAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NACHTEGAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSTRAAT 81; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309788 (+32-52309788) 52309788 (+32-52309788)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NACHTEGAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NACHTEGAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NACHTEGAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NACHTEGAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NACHTEGAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NACHTEGAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NACHTEGAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NACHTEGAAL
Products information NACHTEGAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Billard, Colombophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NACHTEGAAL
(Get full report from official database of BE for NACHTEGAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NACHTEGAAL
Addition kinds of activities for NACHTEGAAL

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
22840201. Katoen draad | Cotton thread
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
72219901. Huisfotograaf | Home photographer

Werken bij NACHTEGAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NACHTEGAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NACHTEGAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NACHTEGAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

 • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

 • Ploegbaas (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • studenten verkoop (BRUSTEM)

  Regio: BRUSTEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MEDZORG

  Type: Vaste Job

  MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

 • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Freelance 3D unity developer (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van NACHTEGAAL in sociale netwerken
Look for responds of NACHTEGAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NACHTEGAAL. Laat een reactie achter voor NACHTEGAAL. NACHTEGAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NACHTEGAAL. Leave a respond for NACHTEGAAL. NACHTEGAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NACHTEGAAL op de google maps. Adres en contacten NACHTEGAAL
Location of NACHTEGAAL on the google maps. Address and contacts of NACHTEGAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come NACHTEGAAL NACHTEGAAL: MAISON ANGLAISE | Vassallo | DOMINIQUE GOOR | GROUP J.V. | HILDE DE BRUYCKER

Other related companies as NACHTEGAAL: MAISON ANGLAISE | Vassallo | DOMINIQUE GOOR | GROUP J.V. | HILDE DE BRUYCKER

NACHTEGAAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NACHTEGAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf NACHTEGAAL bevindt zich op het adres: SMISSTRAAT 81; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard, Colombophilie..
De hoofdactiviteit van NACHTEGAAL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NACHTEGAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NACHTEGAAL, openstaande posities, locatie van NACHTEGAAL op de kaart.

NACHTEGAAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is NACHTEGAAL, company assigned to the tax number BE05853210449. The company NACHTEGAAL is located at the address: SMISSTRAAT 81; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Billard, Colombophilie..
The main activity of NACHTEGAAL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NACHTEGAAL is not available. You also can look at reviews of NACHTEGAAL, open positions, location of NACHTEGAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NACHTEGAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NACHTEGAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NACHTEGAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NACHTEGAAL, employees, financial statistics.