HEYLEN BEHEER

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HEYLEN BEHEER
Private companiesReal Estate • HEYLEN BEHEER

Contactgegevens HEYLEN BEHEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYLEN BEHEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYLEN BEHEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRUITHOFLAAN 101B45; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34408947 (+32-34408947) 34408947 (+32-34408947)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYLEN BEHEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYLEN BEHEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYLEN BEHEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYLEN BEHEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYLEN BEHEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYLEN BEHEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYLEN BEHEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYLEN BEHEER
Products information HEYLEN BEHEER

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HEYLEN BEHEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYLEN BEHEER
(Get full report from official database of BE for HEYLEN BEHEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYLEN BEHEER
Addition kinds of activities for HEYLEN BEHEER

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
35920100. Valves | Valves
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij HEYLEN BEHEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYLEN BEHEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYLEN BEHEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYLEN BEHEER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Studentenjob

  Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

 • Kelners m/v (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: HET KLAVERBLAD

  Type: Vaste Job

  Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

 • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van HEYLEN BEHEER in sociale netwerken
Look for responds of HEYLEN BEHEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYLEN BEHEER. Laat een reactie achter voor HEYLEN BEHEER. HEYLEN BEHEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYLEN BEHEER. Leave a respond for HEYLEN BEHEER. HEYLEN BEHEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYLEN BEHEER op de google maps. Adres en contacten HEYLEN BEHEER
Location of HEYLEN BEHEER on the google maps. Address and contacts of HEYLEN BEHEER

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYLEN BEHEER HEYLEN BEHEER: BANCO BILBAO VIZCAYA | BOTERDAEL CLAUDE | Computer and Network Solutions | FILIP DE GROOTE | L GEVAERT

Other related companies as HEYLEN BEHEER: BANCO BILBAO VIZCAYA | BOTERDAEL CLAUDE | Computer and Network Solutions | FILIP DE GROOTE | L GEVAERT

HEYLEN BEHEER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYLEN BEHEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf HEYLEN BEHEER bevindt zich op het adres: FRUITHOFLAAN 101B45; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HEYLEN BEHEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYLEN BEHEER is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYLEN BEHEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYLEN BEHEER, openstaande posities, locatie van HEYLEN BEHEER op de kaart.

HEYLEN BEHEER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYLEN BEHEER, company assigned to the tax number BE06071838378. The company HEYLEN BEHEER is located at the address: FRUITHOFLAAN 101B45; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HEYLEN BEHEER were not found.
The main activity of HEYLEN BEHEER is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYLEN BEHEER is not available. You also can look at reviews of HEYLEN BEHEER, open positions, location of HEYLEN BEHEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYLEN BEHEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYLEN BEHEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYLEN BEHEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYLEN BEHEER, employees, financial statistics.