KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • KEIZER KAREL SNOOKERCLUB
Private companiesFurniture and Fixtures • KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

Contactgegevens KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELUKSTEDE 1; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55311135 (+32-55311135) 55311135 (+32-55311135)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEIZER KAREL SNOOKERCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEIZER KAREL SNOOKERCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEIZER KAREL SNOOKERCLUB
Products information KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Billard, Fl茅chettes.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEIZER KAREL SNOOKERCLUB
(Get full report from official database of BE for KEIZER KAREL SNOOKERCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEIZER KAREL SNOOKERCLUB
Addition kinds of activities for KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores

Werken bij KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

 • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

 • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

 • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

 • CNC Operator M/V (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

 • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

 • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB in sociale netwerken
Look for responds of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Laat een reactie achter voor KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. KEIZER KAREL SNOOKERCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. Leave a respond for KEIZER KAREL SNOOKERCLUB. KEIZER KAREL SNOOKERCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEIZER KAREL SNOOKERCLUB op de google maps. Adres en contacten KEIZER KAREL SNOOKERCLUB
Location of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB on the google maps. Address and contacts of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come KEIZER KAREL SNOOKERCLUB KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: EXACT SOFTWARE | Decroly Marc | Emergent Artist Promotions ASBL | Spectral Biona Laboratory | ALBERT RUITERS

Other related companies as KEIZER KAREL SNOOKERCLUB: EXACT SOFTWARE | Decroly Marc | Emergent Artist Promotions ASBL | Spectral Biona Laboratory | ALBERT RUITERS

KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf KEIZER KAREL SNOOKERCLUB bevindt zich op het adres: GELUKSTEDE 1; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard, Fl茅chettes..
De hoofdactiviteit van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, openstaande posities, locatie van KEIZER KAREL SNOOKERCLUB op de kaart.

KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, company assigned to the tax number BE08976898193. The company KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is located at the address: GELUKSTEDE 1; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Billard, Fl茅chettes..
The main activity of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB is not available. You also can look at reviews of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, open positions, location of KEIZER KAREL SNOOKERCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEIZER KAREL SNOOKERCLUB, employees, financial statistics.