Decroly Marc

Contactgegevens Decroly Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decroly Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decroly Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Saint-Job 733; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 93 91; 0475 26 69 72 (+32-02 375 93 91; 0475 26 69 72) 02 375 93 91; 0475 26 69 72 (+32-02 375 93 91; 0475 26 69 72)

Fax (fax): +32 (11) 854-47-19 +32 (11) 854-47-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decroly Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decroly Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decroly Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decroly Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decroly Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decroly Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decroly Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decroly Marc
Products information Decroly Marc

BTW identificatienummer (tax): BE04282165527
Ondernemingsnummer: 6284698486
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Decroly Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decroly Marc
(Get full report from official database of BE for Decroly Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decroly Marc
Addition kinds of activities for Decroly Marc

5145. Banketbakkerij | Confectionery
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij Decroly Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decroly Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decroly Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decroly Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

Zoek naar antwoorden van Decroly Marc in sociale netwerken
Look for responds of Decroly Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decroly Marc. Laat een reactie achter voor Decroly Marc. Decroly Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decroly Marc. Leave a respond for Decroly Marc. Decroly Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decroly Marc op de google maps. Adres en contacten Decroly Marc
Location of Decroly Marc on the google maps. Address and contacts of Decroly Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Decroly Marc Decroly Marc: FORTIS | RITA DE SCHUTTER | DE ROTONDE | DIMITRI THIRY | COIFFURE JEAN-PIERRE

Other related companies as Decroly Marc: FORTIS | RITA DE SCHUTTER | DE ROTONDE | DIMITRI THIRY | COIFFURE JEAN-PIERRE

Decroly Marc is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decroly Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04282165527. Het bedrijf Decroly Marc bevindt zich op het adres: Chaussée de Saint-Job 733; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Decroly Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decroly Marc is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decroly Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decroly Marc, openstaande posities, locatie van Decroly Marc op de kaart.

Decroly Marc is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decroly Marc, company assigned to the tax number BE04282165527. The company Decroly Marc is located at the address: Chaussée de Saint-Job 733; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Decroly Marc were not found.
The main activity of Decroly Marc is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Decroly Marc is not available. You also can look at reviews of Decroly Marc, open positions, location of Decroly Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decroly Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decroly Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decroly Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decroly Marc, employees, financial statistics.