CAF? DE PRIMEUR

Contactgegevens CAF? DE PRIMEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? DE PRIMEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? DE PRIMEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUIS 211; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14316411 (+32-14316411) 14316411 (+32-14316411)

Fax (fax): +32 (65) 453-47-57 +32 (65) 453-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? DE PRIMEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? DE PRIMEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? DE PRIMEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? DE PRIMEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? DE PRIMEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? DE PRIMEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? DE PRIMEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? DE PRIMEUR
Products information CAF? DE PRIMEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09405090332
Ondernemingsnummer: 9856353759
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Clubs: Fl茅chettes.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? DE PRIMEUR
(Get full report from official database of BE for CAF? DE PRIMEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? DE PRIMEUR
Addition kinds of activities for CAF? DE PRIMEUR

267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
73420102. Restroom schoonmaakdienst | Rest room cleaning service
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij CAF? DE PRIMEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? DE PRIMEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? DE PRIMEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? DE PRIMEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

 • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

 • Arbeider (m/v) (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

 • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van CAF? DE PRIMEUR in sociale netwerken
Look for responds of CAF? DE PRIMEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? DE PRIMEUR. Laat een reactie achter voor CAF? DE PRIMEUR. CAF? DE PRIMEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? DE PRIMEUR. Leave a respond for CAF? DE PRIMEUR. CAF? DE PRIMEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? DE PRIMEUR op de google maps. Adres en contacten CAF? DE PRIMEUR
Location of CAF? DE PRIMEUR on the google maps. Address and contacts of CAF? DE PRIMEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? DE PRIMEUR CAF? DE PRIMEUR: GERBERA BLOEMEN | T. VANDERBEUKEN | Mouchaers Decor | TISANERIE (LA) | MUTUALIT? CHR?TIENNE

Other related companies as CAF? DE PRIMEUR: GERBERA BLOEMEN | T. VANDERBEUKEN | Mouchaers Decor | TISANERIE (LA) | MUTUALIT? CHR?TIENNE

CAF? DE PRIMEUR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? DE PRIMEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405090332. Het bedrijf CAF? DE PRIMEUR bevindt zich op het adres: SLUIS 211; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Fl茅chettes..
De hoofdactiviteit van CAF? DE PRIMEUR is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? DE PRIMEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? DE PRIMEUR, openstaande posities, locatie van CAF? DE PRIMEUR op de kaart.

CAF? DE PRIMEUR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? DE PRIMEUR, company assigned to the tax number BE09405090332. The company CAF? DE PRIMEUR is located at the address: SLUIS 211; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Fl茅chettes..
The main activity of CAF? DE PRIMEUR is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? DE PRIMEUR is not available. You also can look at reviews of CAF? DE PRIMEUR, open positions, location of CAF? DE PRIMEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? DE PRIMEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? DE PRIMEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? DE PRIMEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? DE PRIMEUR, employees, financial statistics.