BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BELGIAN CATAMARAN ACADEMY
Private companiesTobacco Products • BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

Contactgegevens BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEIN DE WANDELAAR; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50515593 (+32-50515593) 50515593 (+32-50515593)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN CATAMARAN ACADEMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN CATAMARAN ACADEMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN CATAMARAN ACADEMY
Products information BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Voiliers.. Types d'Articles: Articles de Voile.. Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN CATAMARAN ACADEMY
(Get full report from official database of BE for BELGIAN CATAMARAN ACADEMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN CATAMARAN ACADEMY
Addition kinds of activities for BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
07529903. Vaccinatiediensten, dieren- en dierenspecialiteiten | Vaccinating services, pet and animal specialties
26210100. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government

Werken bij BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Looking for open vacancies in other companies

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

 • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

 • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

 • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ALSIC

  Type: Vaste Job

  ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Trainer Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Laat een reactie achter voor BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. BELGIAN CATAMARAN ACADEMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. Leave a respond for BELGIAN CATAMARAN ACADEMY. BELGIAN CATAMARAN ACADEMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN CATAMARAN ACADEMY op de google maps. Adres en contacten BELGIAN CATAMARAN ACADEMY
Location of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY on the google maps. Address and contacts of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN CATAMARAN ACADEMY BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: DELEU JP | INSTITUT ANG?LIQUE | MAGALI BUCHET | JONNY GOESSENS | Collette SPRL

Other related companies as BELGIAN CATAMARAN ACADEMY: DELEU JP | INSTITUT ANG?LIQUE | MAGALI BUCHET | JONNY GOESSENS | Collette SPRL

BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf BELGIAN CATAMARAN ACADEMY bevindt zich op het adres: PLEIN DE WANDELAAR; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Voiliers.. Types d'Articles: Articles de Voile.. Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, openstaande posities, locatie van BELGIAN CATAMARAN ACADEMY op de kaart.

BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, company assigned to the tax number BE02496887207. The company BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is located at the address: PLEIN DE WANDELAAR; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Voiliers.. Types d'Articles: Articles de Voile.. Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY is not available. You also can look at reviews of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, open positions, location of BELGIAN CATAMARAN ACADEMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN CATAMARAN ACADEMY, employees, financial statistics.