SPIEGELVEN GOLFCLUB

Contactgegevens SPIEGELVEN GOLFCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIEGELVEN GOLFCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIEGELVEN GOLFCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIEMESMEERSTRAAT 109; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89359616 (+32-89359616) 89359616 (+32-89359616)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIEGELVEN GOLFCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIEGELVEN GOLFCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIEGELVEN GOLFCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIEGELVEN GOLFCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIEGELVEN GOLFCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIEGELVEN GOLFCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIEGELVEN GOLFCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIEGELVEN GOLFCLUB
Products information SPIEGELVEN GOLFCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIEGELVEN GOLFCLUB
(Get full report from official database of BE for SPIEGELVEN GOLFCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIEGELVEN GOLFCLUB
Addition kinds of activities for SPIEGELVEN GOLFCLUB

5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
82449904. Secretariaat | Secretarial school

Werken bij SPIEGELVEN GOLFCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIEGELVEN GOLFCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIEGELVEN GOLFCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIEGELVEN GOLFCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

 • Brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

 • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

 • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

 • Bijrijder te Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

 • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

 • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

    Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van SPIEGELVEN GOLFCLUB in sociale netwerken
Look for responds of SPIEGELVEN GOLFCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIEGELVEN GOLFCLUB. Laat een reactie achter voor SPIEGELVEN GOLFCLUB. SPIEGELVEN GOLFCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIEGELVEN GOLFCLUB. Leave a respond for SPIEGELVEN GOLFCLUB. SPIEGELVEN GOLFCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIEGELVEN GOLFCLUB op de google maps. Adres en contacten SPIEGELVEN GOLFCLUB
Location of SPIEGELVEN GOLFCLUB on the google maps. Address and contacts of SPIEGELVEN GOLFCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIEGELVEN GOLFCLUB SPIEGELVEN GOLFCLUB: Jupiter Fitness Center | JACQUES DE SUTTER | Longerstaey NV | Laute R | MARC-PAUL SPIRLET

Other related companies as SPIEGELVEN GOLFCLUB: Jupiter Fitness Center | JACQUES DE SUTTER | Longerstaey NV | Laute R | MARC-PAUL SPIRLET

SPIEGELVEN GOLFCLUB is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIEGELVEN GOLFCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf SPIEGELVEN GOLFCLUB bevindt zich op het adres: WIEMESMEERSTRAAT 109; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van SPIEGELVEN GOLFCLUB is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIEGELVEN GOLFCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIEGELVEN GOLFCLUB, openstaande posities, locatie van SPIEGELVEN GOLFCLUB op de kaart.

SPIEGELVEN GOLFCLUB is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIEGELVEN GOLFCLUB, company assigned to the tax number BE03988281250. The company SPIEGELVEN GOLFCLUB is located at the address: WIEMESMEERSTRAAT 109; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of SPIEGELVEN GOLFCLUB is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIEGELVEN GOLFCLUB is not available. You also can look at reviews of SPIEGELVEN GOLFCLUB, open positions, location of SPIEGELVEN GOLFCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIEGELVEN GOLFCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIEGELVEN GOLFCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIEGELVEN GOLFCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIEGELVEN GOLFCLUB, employees, financial statistics.