KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

Contactgegevens KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEATRIJSLAAN 29; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32191425 32191425

Fax (fax): +32 (63) 296-38-54 +32 (63) 296-38-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING
Products information KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE06927673339
Ondernemingsnummer: 1230987548
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Articles: Windsurf, Ski Nautique.. Types de Clubs: Voile.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING
Addition kinds of activities for KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
348400. Handvuurwapens | Small arms
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
30890602. Caseïne producten | Casein products
51829900. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

 • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

 • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

 • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DEKIMO

  Type: Vaste Job

  Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Kapper / Kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KWA'FUUR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

 • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

  Type: Werfreserve

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Laat een reactie achter voor KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. Leave a respond for KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING. KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING
Location of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: Guelfi A | MECA SERVICE | VRIJE BASISSCHOOL | WENDY VAN WANTEN | FRONVILLE M.

Other related companies as KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING: Guelfi A | MECA SERVICE | VRIJE BASISSCHOOL | WENDY VAN WANTEN | FRONVILLE M.

KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927673339. Het bedrijf KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING bevindt zich op het adres: BEATRIJSLAAN 29; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Windsurf, Ski Nautique.. Types de Clubs: Voile..
De hoofdactiviteit van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, openstaande posities, locatie van KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING op de kaart.

KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, company assigned to the tax number BE06927673339. The company KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is located at the address: BEATRIJSLAAN 29; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Windsurf, Ski Nautique.. Types de Clubs: Voile..
The main activity of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, open positions, location of KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJKE ANTWERPSE WATERSPORTVERENIGING, employees, financial statistics.