GOLF CLUB OVERIJSE

Contactgegevens GOLF CLUB OVERIJSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLF CLUB OVERIJSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLF CLUB OVERIJSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMSLAAN 55; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26875030 (+32-26875030) 26875030 (+32-26875030)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLF CLUB OVERIJSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLF CLUB OVERIJSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLF CLUB OVERIJSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLF CLUB OVERIJSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLF CLUB OVERIJSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLF CLUB OVERIJSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLF CLUB OVERIJSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLF CLUB OVERIJSE
Products information GOLF CLUB OVERIJSE

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLF CLUB OVERIJSE
(Get full report from official database of BE for GOLF CLUB OVERIJSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLF CLUB OVERIJSE
Addition kinds of activities for GOLF CLUB OVERIJSE

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
20239900. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
35560207. Mills, eten | Mills, food
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment
87420505. Planning consultant | Planning consultant

Werken bij GOLF CLUB OVERIJSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLF CLUB OVERIJSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLF CLUB OVERIJSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLF CLUB OVERIJSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

 • Planner (LESSINES)

  Regio: LESSINES

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Genk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

 • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Zelfstandige activiteit

  U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

 • Project & Process Assistant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van GOLF CLUB OVERIJSE in sociale netwerken
Look for responds of GOLF CLUB OVERIJSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLF CLUB OVERIJSE. Laat een reactie achter voor GOLF CLUB OVERIJSE. GOLF CLUB OVERIJSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLF CLUB OVERIJSE. Leave a respond for GOLF CLUB OVERIJSE. GOLF CLUB OVERIJSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLF CLUB OVERIJSE op de google maps. Adres en contacten GOLF CLUB OVERIJSE
Location of GOLF CLUB OVERIJSE on the google maps. Address and contacts of GOLF CLUB OVERIJSE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLF CLUB OVERIJSE GOLF CLUB OVERIJSE: CITIBANK | FA. AMBROSIA | EROTIC DISCOUNT CENTRE | DRUKKERIJ VANPARYS | GLASTEC

Other related companies as GOLF CLUB OVERIJSE: CITIBANK | FA. AMBROSIA | EROTIC DISCOUNT CENTRE | DRUKKERIJ VANPARYS | GLASTEC

GOLF CLUB OVERIJSE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLF CLUB OVERIJSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf GOLF CLUB OVERIJSE bevindt zich op het adres: GEMSLAAN 55; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van GOLF CLUB OVERIJSE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLF CLUB OVERIJSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLF CLUB OVERIJSE, openstaande posities, locatie van GOLF CLUB OVERIJSE op de kaart.

GOLF CLUB OVERIJSE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLF CLUB OVERIJSE, company assigned to the tax number BE02804779052. The company GOLF CLUB OVERIJSE is located at the address: GEMSLAAN 55; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of GOLF CLUB OVERIJSE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLF CLUB OVERIJSE is not available. You also can look at reviews of GOLF CLUB OVERIJSE, open positions, location of GOLF CLUB OVERIJSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLF CLUB OVERIJSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLF CLUB OVERIJSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLF CLUB OVERIJSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLF CLUB OVERIJSE, employees, financial statistics.