DRUKKERIJ VANPARYS

Contactgegevens DRUKKERIJ VANPARYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VANPARYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VANPARYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGWEG 44; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656520 (+32-51656520) 51656520 (+32-51656520)

Fax (fax): +32 (10) 656-18-28 +32 (10) 656-18-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VANPARYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VANPARYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VANPARYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VANPARYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VANPARYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VANPARYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VANPARYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VANPARYS
Products information DRUKKERIJ VANPARYS

BTW identificatienummer (tax): BE05873809814
Ondernemingsnummer: 7361083984
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DRUKKERIJ VANPARYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VANPARYS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VANPARYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VANPARYS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VANPARYS

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
251502. Meubelsveren | Furniture springs
23390100. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij DRUKKERIJ VANPARYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VANPARYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VANPARYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VANPARYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VANPARYS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VANPARYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VANPARYS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VANPARYS. DRUKKERIJ VANPARYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VANPARYS. Leave a respond for DRUKKERIJ VANPARYS. DRUKKERIJ VANPARYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VANPARYS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VANPARYS
Location of DRUKKERIJ VANPARYS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VANPARYS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VANPARYS DRUKKERIJ VANPARYS: Ecco-Aim Group European Congress Consultants & Organizers | Inion Optiek | ECOLE FOND. COMMUNALE | RENWA JOZEF & JULES | JEAN ROBBERECHT

Other related companies as DRUKKERIJ VANPARYS: Ecco-Aim Group European Congress Consultants & Organizers | Inion Optiek | ECOLE FOND. COMMUNALE | RENWA JOZEF & JULES | JEAN ROBBERECHT

DRUKKERIJ VANPARYS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VANPARYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05873809814. Het bedrijf DRUKKERIJ VANPARYS bevindt zich op het adres: HOOGWEG 44; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VANPARYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VANPARYS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VANPARYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VANPARYS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VANPARYS op de kaart.

DRUKKERIJ VANPARYS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VANPARYS, company assigned to the tax number BE05873809814. The company DRUKKERIJ VANPARYS is located at the address: HOOGWEG 44; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VANPARYS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VANPARYS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VANPARYS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VANPARYS, open positions, location of DRUKKERIJ VANPARYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VANPARYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VANPARYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VANPARYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VANPARYS, employees, financial statistics.