GOLF CLUB DE PALINGBEEK

Contactgegevens GOLF CLUB DE PALINGBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLF CLUB DE PALINGBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLF CLUB DE PALINGBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKHOFSTRAAT 14; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200436 (+32-57200436) 57200436 (+32-57200436)

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLF CLUB DE PALINGBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLF CLUB DE PALINGBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLF CLUB DE PALINGBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLF CLUB DE PALINGBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLF CLUB DE PALINGBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLF CLUB DE PALINGBEEK
Products information GOLF CLUB DE PALINGBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLF CLUB DE PALINGBEEK
(Get full report from official database of BE for GOLF CLUB DE PALINGBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLF CLUB DE PALINGBEEK
Addition kinds of activities for GOLF CLUB DE PALINGBEEK

07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij GOLF CLUB DE PALINGBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLF CLUB DE PALINGBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Poetshulp (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

 • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

 • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

 • machineoperator (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

 • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Ascento

  Type: Vaste Job

  Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

 • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

 • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PAGODE BVBA

  Type: Flexijob

  Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van GOLF CLUB DE PALINGBEEK in sociale netwerken
Look for responds of GOLF CLUB DE PALINGBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Laat een reactie achter voor GOLF CLUB DE PALINGBEEK. GOLF CLUB DE PALINGBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLF CLUB DE PALINGBEEK. Leave a respond for GOLF CLUB DE PALINGBEEK. GOLF CLUB DE PALINGBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLF CLUB DE PALINGBEEK op de google maps. Adres en contacten GOLF CLUB DE PALINGBEEK
Location of GOLF CLUB DE PALINGBEEK on the google maps. Address and contacts of GOLF CLUB DE PALINGBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLF CLUB DE PALINGBEEK GOLF CLUB DE PALINGBEEK: BONIVERT J. IMPRIMEUR | DRUKKERJ J P C COOREMAN | WIT-GELE KRUIS | GRIBOMONT ET FILS SA | Bert Schiettecatte

Other related companies as GOLF CLUB DE PALINGBEEK: BONIVERT J. IMPRIMEUR | DRUKKERJ J P C COOREMAN | WIT-GELE KRUIS | GRIBOMONT ET FILS SA | Bert Schiettecatte

GOLF CLUB DE PALINGBEEK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLF CLUB DE PALINGBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf GOLF CLUB DE PALINGBEEK bevindt zich op het adres: EEKHOFSTRAAT 14; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van GOLF CLUB DE PALINGBEEK is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLF CLUB DE PALINGBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLF CLUB DE PALINGBEEK, openstaande posities, locatie van GOLF CLUB DE PALINGBEEK op de kaart.

GOLF CLUB DE PALINGBEEK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLF CLUB DE PALINGBEEK, company assigned to the tax number BE05946868896. The company GOLF CLUB DE PALINGBEEK is located at the address: EEKHOFSTRAAT 14; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of GOLF CLUB DE PALINGBEEK is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLF CLUB DE PALINGBEEK is not available. You also can look at reviews of GOLF CLUB DE PALINGBEEK, open positions, location of GOLF CLUB DE PALINGBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLF CLUB DE PALINGBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLF CLUB DE PALINGBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLF CLUB DE PALINGBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLF CLUB DE PALINGBEEK, employees, financial statistics.