GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL
Private companiesAdministration of Economic Programs • GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

Contactgegevens GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SUR COUNACHAMPS 8; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43609208 (+32-43609208) 43609208 (+32-43609208)

Fax (fax): +32 (51) 402-20-56 +32 (51) 402-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL
Products information GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE02050292968
Ondernemingsnummer: 7412445068
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
354999. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
28510101. Kleuren in olie, behalve kunstenaars ' | Colors in oil, except artists'
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
51450200. Tussendoortjes | Snack foods

Werken bij GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

  Regio: BESELARE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • student deeltijds callagent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

 • Quality Officer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

 • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VIPPERS.BE

  Type: Werfreserve

  Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

 • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BRADY

  Type: Leercontract

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. Leave a respond for GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL. GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL
Location of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: MIELE BELGIQUE | LE STOCK AM?RICAIN | MOLENAERS JOS | P. PYPE | GILBERT STAS

Other related companies as GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL: MIELE BELGIQUE | LE STOCK AM?RICAIN | MOLENAERS JOS | P. PYPE | GILBERT STAS

GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050292968. Het bedrijf GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: SUR COUNACHAMPS 8; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL op de kaart.

GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE02050292968. The company GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is located at the address: SUR COUNACHAMPS 8; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Golf.. Types de Clubs: Golf..
The main activity of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, open positions, location of GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLF CLUB DE GOMZ? INTERNATIONAL, employees, financial statistics.