LEJEUNE R. & FILS SA

Contactgegevens LEJEUNE R. & FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEJEUNE R. & FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEJEUNE R. & FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Reine Astrid 260 4900 Spa - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-79-32-32 32-87-79-32-32

Fax (fax): 32-87-79-32-30 32-87-79-32-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEJEUNE R. & FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEJEUNE R. & FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEJEUNE R. & FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEJEUNE R. & FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEJEUNE R. & FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEJEUNE R. & FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEJEUNE R. & FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEJEUNE R. & FILS SA
Products information LEJEUNE R. & FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05754608154
Ondernemingsnummer: 6149841308
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LEJEUNE R. & FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Buildings, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEJEUNE R. & FILS SA
(Get full report from official database of BE for LEJEUNE R. & FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEJEUNE R. & FILS SA
Addition kinds of activities for LEJEUNE R. & FILS SA

3629. Elektrische industriële apparaten | Electrical industrial apparatus
222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses

Werken bij LEJEUNE R. & FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEJEUNE R. & FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEJEUNE R. & FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEJEUNE R. & FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van LEJEUNE R. & FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of LEJEUNE R. & FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEJEUNE R. & FILS SA. Laat een reactie achter voor LEJEUNE R. & FILS SA. LEJEUNE R. & FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEJEUNE R. & FILS SA. Leave a respond for LEJEUNE R. & FILS SA. LEJEUNE R. & FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEJEUNE R. & FILS SA op de google maps. Adres en contacten LEJEUNE R. & FILS SA
Location of LEJEUNE R. & FILS SA on the google maps. Address and contacts of LEJEUNE R. & FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEJEUNE R. & FILS SA LEJEUNE R. & FILS SA: Mandeville A | CARTOFLEX | Qwentes S.A. | Kreatos | Stuart

Other related companies as LEJEUNE R. & FILS SA: Mandeville A | CARTOFLEX | Qwentes S.A. | Kreatos | Stuart

LEJEUNE R. & FILS SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEJEUNE R. & FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05754608154. Het bedrijf LEJEUNE R. & FILS SA bevindt zich op het adres: Av. Reine Astrid 260 4900 Spa - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Buildings, prefabricated. Producten gemaakt in LEJEUNE R. & FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEJEUNE R. & FILS SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEJEUNE R. & FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEJEUNE R. & FILS SA, openstaande posities, locatie van LEJEUNE R. & FILS SA op de kaart.

LEJEUNE R. & FILS SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEJEUNE R. & FILS SA, company assigned to the tax number BE05754608154. The company LEJEUNE R. & FILS SA is located at the address: Av. Reine Astrid 260 4900 Spa - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Buildings, prefabricated. Products created in LEJEUNE R. & FILS SA were not found.
The main activity of LEJEUNE R. & FILS SA is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEJEUNE R. & FILS SA is not available. You also can look at reviews of LEJEUNE R. & FILS SA, open positions, location of LEJEUNE R. & FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEJEUNE R. & FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEJEUNE R. & FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEJEUNE R. & FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEJEUNE R. & FILS SA, employees, financial statistics.