DUIKPUNT

Contactgegevens DUIKPUNT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUIKPUNT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUIKPUNT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENAARSSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59800951 (+32-59800951) 59800951 (+32-59800951)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUIKPUNT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUIKPUNT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUIKPUNT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUIKPUNT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUIKPUNT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUIKPUNT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUIKPUNT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUIKPUNT
Products information DUIKPUNT

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUIKPUNT
(Get full report from official database of BE for DUIKPUNT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUIKPUNT
Addition kinds of activities for DUIKPUNT

20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
37280504. Tow targets | Tow targets
44910204. Waterfront terminal operatie | Waterfront terminal operation
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
59991403. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij DUIKPUNT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUIKPUNT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUIKPUNT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUIKPUNT. Looking for open vacancies in other companies

 • Financieel Medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

 • Passievolle Bakker (OPDORP)

  Regio: OPDORP

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

 • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Studentenjob

  Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

 • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

 • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van DUIKPUNT in sociale netwerken
Look for responds of DUIKPUNT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUIKPUNT. Laat een reactie achter voor DUIKPUNT. DUIKPUNT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUIKPUNT. Leave a respond for DUIKPUNT. DUIKPUNT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUIKPUNT op de google maps. Adres en contacten DUIKPUNT
Location of DUIKPUNT on the google maps. Address and contacts of DUIKPUNT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUIKPUNT DUIKPUNT: TEXACO | Van de Maele P | JOHANNES SCHROOTEN | GAR DE PRIL | DENTAAL LABO VAN GOETHEM

Other related companies as DUIKPUNT: TEXACO | Van de Maele P | JOHANNES SCHROOTEN | GAR DE PRIL | DENTAAL LABO VAN GOETHEM

DUIKPUNT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUIKPUNT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf DUIKPUNT bevindt zich op het adres: MOLENAARSSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e..
De hoofdactiviteit van DUIKPUNT is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUIKPUNT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUIKPUNT, openstaande posities, locatie van DUIKPUNT op de kaart.

DUIKPUNT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUIKPUNT, company assigned to the tax number BE03676818847. The company DUIKPUNT is located at the address: MOLENAARSSTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. Articles de camping and de sport. List of products are Types d'Articles: Plong茅e.. Types de Clubs: Plong茅e..
The main activity of DUIKPUNT is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUIKPUNT is not available. You also can look at reviews of DUIKPUNT, open positions, location of DUIKPUNT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUIKPUNT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUIKPUNT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUIKPUNT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUIKPUNT, employees, financial statistics.