LASER GAMES

Contactgegevens LASER GAMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LASER GAMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LASER GAMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MALI 12; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87300114 (+32-87300114) 87300114 (+32-87300114)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LASER GAMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LASER GAMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LASER GAMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LASER GAMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LASER GAMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LASER GAMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LASER GAMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LASER GAMES
Products information LASER GAMES

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: D?mes Laser Quest.. Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Animations diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LASER GAMES
(Get full report from official database of BE for LASER GAMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LASER GAMES
Addition kinds of activities for LASER GAMES

109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
01610408. Endive boerderij | Endive farm
31110101. Bridle leather | Bridle leather
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij LASER GAMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LASER GAMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LASER GAMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LASER GAMES. Looking for open vacancies in other companies

 • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

 • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

 • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

 • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: WIBRA

  Type: Studentenjob

  - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

 • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: SMET-TUNNELLING

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

Zoek naar antwoorden van LASER GAMES in sociale netwerken
Look for responds of LASER GAMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LASER GAMES. Laat een reactie achter voor LASER GAMES. LASER GAMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LASER GAMES. Leave a respond for LASER GAMES. LASER GAMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LASER GAMES op de google maps. Adres en contacten LASER GAMES
Location of LASER GAMES on the google maps. Address and contacts of LASER GAMES

Andere gerelateerde bedrijven als come LASER GAMES LASER GAMES: E.T.C. | PHILIPPE LHOSTE | Cap | BESYMA | MARTINUS PALMAERS

Other related companies as LASER GAMES: E.T.C. | PHILIPPE LHOSTE | Cap | BESYMA | MARTINUS PALMAERS

LASER GAMES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LASER GAMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf LASER GAMES bevindt zich op het adres: RUE MALI 12; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Animations diverses. Lijst met producten zijn Activit茅s: D?mes Laser Quest.. Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van LASER GAMES is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LASER GAMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LASER GAMES, openstaande posities, locatie van LASER GAMES op de kaart.

LASER GAMES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LASER GAMES, company assigned to the tax number BE01799530029. The company LASER GAMES is located at the address: RUE MALI 12; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Animations diverses. List of products are Activit茅s: D?mes Laser Quest.. Types de Clubs: Billard..
The main activity of LASER GAMES is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LASER GAMES is not available. You also can look at reviews of LASER GAMES, open positions, location of LASER GAMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LASER GAMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LASER GAMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LASER GAMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LASER GAMES, employees, financial statistics.