?T WYNGAERTTREINTJE

Contactgegevens ?T WYNGAERTTREINTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T WYNGAERTTREINTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T WYNGAERTTREINTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE BREMSTRAAT 71; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 495631052 (+32-495631052) 495631052 (+32-495631052)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T WYNGAERTTREINTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T WYNGAERTTREINTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T WYNGAERTTREINTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T WYNGAERTTREINTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T WYNGAERTTREINTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T WYNGAERTTREINTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T WYNGAERTTREINTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T WYNGAERTTREINTJE
Products information ?T WYNGAERTTREINTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T WYNGAERTTREINTJE
(Get full report from official database of BE for ?T WYNGAERTTREINTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T WYNGAERTTREINTJE
Addition kinds of activities for ?T WYNGAERTTREINTJE

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive

Werken bij ?T WYNGAERTTREINTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T WYNGAERTTREINTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T WYNGAERTTREINTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T WYNGAERTTREINTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

 • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

 • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ?T WYNGAERTTREINTJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T WYNGAERTTREINTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T WYNGAERTTREINTJE. Laat een reactie achter voor ?T WYNGAERTTREINTJE. ?T WYNGAERTTREINTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T WYNGAERTTREINTJE. Leave a respond for ?T WYNGAERTTREINTJE. ?T WYNGAERTTREINTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T WYNGAERTTREINTJE op de google maps. Adres en contacten ?T WYNGAERTTREINTJE
Location of ?T WYNGAERTTREINTJE on the google maps. Address and contacts of ?T WYNGAERTTREINTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T WYNGAERTTREINTJE ?T WYNGAERTTREINTJE: Plantefève S | BUDO RYU OVERIJSE | Batiroux SPRL | S.A. CHRISTIAN DEVALLEE NV | CLAUDY LECLERCQ

Other related companies as ?T WYNGAERTTREINTJE: Plantefève S | BUDO RYU OVERIJSE | Batiroux SPRL | S.A. CHRISTIAN DEVALLEE NV | CLAUDY LECLERCQ

?T WYNGAERTTREINTJE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T WYNGAERTTREINTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf ?T WYNGAERTTREINTJE bevindt zich op het adres: LANGE BREMSTRAAT 71; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van ?T WYNGAERTTREINTJE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T WYNGAERTTREINTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T WYNGAERTTREINTJE, openstaande posities, locatie van ?T WYNGAERTTREINTJE op de kaart.

?T WYNGAERTTREINTJE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T WYNGAERTTREINTJE, company assigned to the tax number BE08775573730. The company ?T WYNGAERTTREINTJE is located at the address: LANGE BREMSTRAAT 71; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of ?T WYNGAERTTREINTJE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T WYNGAERTTREINTJE is not available. You also can look at reviews of ?T WYNGAERTTREINTJE, open positions, location of ?T WYNGAERTTREINTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T WYNGAERTTREINTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T WYNGAERTTREINTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T WYNGAERTTREINTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T WYNGAERTTREINTJE, employees, financial statistics.