?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Contactgegevens ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52342691 (+32-52342691) 52342691 (+32-52342691)

Fax (fax): +32 (3) 399-45-14 +32 (3) 399-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T KLAVERKEN BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T KLAVERKEN BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Products information ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02074462890
Ondernemingsnummer: 5916107177
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Power Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
16230303. Water hoofdconstructie | Water main construction
20990504. Sauzen: droge mengsels | Sauces: dry mixes
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
73750000. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services

Werken bij ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

 • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

 • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

 • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

  Type: Vaste Job

  Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Leave a respond for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Location of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: SANTICOR | AZAD | VRIJE BASISSCHOOL | M.L. GILLARD | P'Tie Folie

Other related companies as ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: SANTICOR | AZAD | VRIJE BASISSCHOOL | M.L. GILLARD | P'Tie Folie

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02074462890. Het bedrijf ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Power Ball..
De hoofdactiviteit van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT op de kaart.

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE02074462890. The company ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is located at the address: WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Power Ball..
The main activity of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, open positions, location of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, employees, financial statistics.