?B.B.C. ASSEBROEK

Contactgegevens ?B.B.C. ASSEBROEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?B.B.C. ASSEBROEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

?B.B.C. ASSEBROEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIER UITERSTEN 14; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50310039 (+32-50310039) 50310039 (+32-50310039)

Fax (fax): +32 (68) 665-61-76 +32 (68) 665-61-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?B.B.C. ASSEBROEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?B.B.C. ASSEBROEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?B.B.C. ASSEBROEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?B.B.C. ASSEBROEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?B.B.C. ASSEBROEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?B.B.C. ASSEBROEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?B.B.C. ASSEBROEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?B.B.C. ASSEBROEK
Products information ?B.B.C. ASSEBROEK

BTW identificatienummer (tax): BE04843566894
Ondernemingsnummer: 5892486572
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?B.B.C. ASSEBROEK
(Get full report from official database of BE for ?B.B.C. ASSEBROEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?B.B.C. ASSEBROEK
Addition kinds of activities for ?B.B.C. ASSEBROEK

16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij ?B.B.C. ASSEBROEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?B.B.C. ASSEBROEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?B.B.C. ASSEBROEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?B.B.C. ASSEBROEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

 • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

 • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

 • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Flexijob

  Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

 • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Flexijob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van ?B.B.C. ASSEBROEK in sociale netwerken
Look for responds of ?B.B.C. ASSEBROEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?B.B.C. ASSEBROEK. Laat een reactie achter voor ?B.B.C. ASSEBROEK. ?B.B.C. ASSEBROEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?B.B.C. ASSEBROEK. Leave a respond for ?B.B.C. ASSEBROEK. ?B.B.C. ASSEBROEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?B.B.C. ASSEBROEK op de google maps. Adres en contacten ?B.B.C. ASSEBROEK
Location of ?B.B.C. ASSEBROEK on the google maps. Address and contacts of ?B.B.C. ASSEBROEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ?B.B.C. ASSEBROEK ?B.B.C. ASSEBROEK: Langendries J | Zwanepoel A-M | DAKWERKEN RONNY | Freddy | RUSTHUIS HELIANTHUS

Other related companies as ?B.B.C. ASSEBROEK: Langendries J | Zwanepoel A-M | DAKWERKEN RONNY | Freddy | RUSTHUIS HELIANTHUS

?B.B.C. ASSEBROEK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?B.B.C. ASSEBROEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04843566894. Het bedrijf ?B.B.C. ASSEBROEK bevindt zich op het adres: VIER UITERSTEN 14; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van ?B.B.C. ASSEBROEK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?B.B.C. ASSEBROEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?B.B.C. ASSEBROEK, openstaande posities, locatie van ?B.B.C. ASSEBROEK op de kaart.

?B.B.C. ASSEBROEK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?B.B.C. ASSEBROEK, company assigned to the tax number BE04843566894. The company ?B.B.C. ASSEBROEK is located at the address: VIER UITERSTEN 14; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of ?B.B.C. ASSEBROEK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ?B.B.C. ASSEBROEK is not available. You also can look at reviews of ?B.B.C. ASSEBROEK, open positions, location of ?B.B.C. ASSEBROEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?B.B.C. ASSEBROEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?B.B.C. ASSEBROEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?B.B.C. ASSEBROEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?B.B.C. ASSEBROEK, employees, financial statistics.