ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE
Private companiesMembership Organizations • ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

Contactgegevens ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALMENLAAN 4; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53662748 (+32-53662748) 53662748 (+32-53662748)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE
Products information ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE
(Get full report from official database of BE for ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE
Addition kinds of activities for ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
14990602. Veenbouw | Peat mining
17210302. Brug schilderij | Bridge painting
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers

Werken bij ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

 • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

 • Elektrotechnieker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

 • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

 • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

 • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

 • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Vaste Job

  Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

Zoek naar antwoorden van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Laat een reactie achter voor ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. Leave a respond for ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE. ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE op de google maps. Adres en contacten ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE
Location of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE on the google maps. Address and contacts of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: BAKKERIJ VANDERSTEEN | TONNARD L. | BRANDVERZEKERING TORHOUT | Videoland | PRINTOPACK NV

Other related companies as ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE: BAKKERIJ VANDERSTEEN | TONNARD L. | BRANDVERZEKERING TORHOUT | Videoland | PRINTOPACK NV

ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE bevindt zich op het adres: PALMENLAAN 4; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, openstaande posities, locatie van ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE op de kaart.

ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, company assigned to the tax number BE03328002929. The company ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is located at the address: PALMENLAAN 4; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE is not available. You also can look at reviews of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, open positions, location of ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMVERENIGING LIEDEKERKE, employees, financial statistics.