ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS
Private companiesTobacco Products • ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

Contactgegevens ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEROMSTRAAT 158; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 15713791 (+32-15713791) 15713791 (+32-15713791)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS
Products information ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

327200. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
35419914. Scheermachines (metaalbewerking) | Shaving machines (metalworking)
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade
70110200. Vakantie logeert | Vacation lodges
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

 • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

 • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

 • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

 • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

 • Winkelverkoopster (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DE GROENE VALLEI

  Type: Flexijob

  Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. Leave a respond for ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS. ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS
Location of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: Bloemen A | ROELANDS WILLY | FISACK R | Schepers | Internet Consulting.info

Other related companies as ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS: Bloemen A | ROELANDS WILLY | FISACK R | Schepers | Internet Consulting.info

ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS bevindt zich op het adres: NEROMSTRAAT 158; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS op de kaart.

ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, company assigned to the tax number BE03700714111. The company ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is located at the address: NEROMSTRAAT 158; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, open positions, location of ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB KAPELLE-O.D.BOS, employees, financial statistics.